Bez bolestí zad a ramene – konečně!

V mém životě se během posledních pár týdnů udála moc pozitivní změna – ze které mám fakt velkou radost. Jaká? Nebolí mě záda a rameno, což už mě trápilo hodně dlouho. A to díky skvělému fyzioterapeutovi, panu Richardu Pobišovi. Já Vám ho tady, na blogu, nedávno už představila – ale mnoho z Vás mě psalo dotazy, v čem vlastně spočívá celá efektivita procedur, které pan Pobiš provádí. Musím Vám tedy napsat víc… ;)

Zcela upřímně, k panu Pobišovi jsem šla na doporučení – a to v poměrně „dezolátním stavu“. Alespoň, já jsem ho takto vnímala. Už pár let mě trápí rameno, krční páteř a také bolesti v kyčlích a nikde mi bohužel moc nepomohli. Pana Pobiše jsem hned – dle skvělých referencí – brala vlastně jako takovou „poslední naději“ – záchranu, protože, pokud nepomůže on, tak už ani nikdo… Mimochodem, přečtěte si dojmy z mé první návštěvy v článku na blogu – ZDE.

Jak už správně tušíte – pan Pobiš pomohl. Opravdu!

Jak jsem totiž pochopila, už vlastně v den po první proceduře, pan Pobiš je opravdu hodně zkušený a umí problém vyhledat a hlavně, efektivně ho odstranit. Používá celou řadu technik a způsobů, které právě k odstranění bolesti vedou. Zhodnotí Váš zdravotní stav, původy bolesti a způsob jejich odstranění. Vytvoří Vám plán – četnost návštěv, doporučí cvičení, správné držení těla, nebo – pokud je Váš zdravotní stav závažnější – navrhne Vám adekvátního lékaře, který Vám pomůže.

Pan Pobiš je ve svém oboru skutečně velice respektovaný, spolupracuje například s vynikající lékařkou, odbornicí v oboru revmatologie a interny, paní doktorkou Angelikou Lapčíkovou a také s panem doktorem Ziegelbauerem, který mě dokonce před časem léčil. Mimochodem, pan Pobiš pečoval například i o tělo Gabriely Koukalové, nebo bývalého prezidenta Václava Klause apod…

Upřímně – procedura – odblokování – bolí. Bolí poměrně hodně, což jsem si ověřila na vlastní kůži nejen já, ale i můj manžel, nebo kamarád (po mých skvělých zkušenostech jsem pana Pobiše doporučila všude, kde to jen šlo.:).
Ale – ta chvíle bolesti opravdu stojí za to, aby Vám následující dny bylo lépe. Pochopíte to až v momentě, kdy ráno vstanete a necítíte tu bolest, jako obvykle.

A přece – o tom to je – o kvalitním a plnohodnotném životě, bez bolesti ;)

Pan Richard Pobiš působí na adrese Svatoplukova 14 v Brně, pro objednání – ZDE.

ODKAZ: 1. ČESKÁ LÁZEŇSKÁ – web