Udělejte si Ježíška – v butiku Allora!

Udělat sama sobě radost nějakým tím dárečkem? Vždyť si to přece čas od času taky zasloužíte, ne? Navíc, budou Vánoce, a k těm dárky patří… A čím se potěšit? Já myslím, že něco na sebe je zaručený tip, alespoň, u mě to funguje… :) No a abychom my, milovnice krásného oblečení, měly přehled – KDE a CO – mám pro vás dnes další módní fotoreport – z našeho oblíbeného butiku Allora!

V butiku Allora na Dvořákově mě už minule zaujala nová značka, která je tu k dostání, jmenuje se Imperial a holky, fakt stojí za to! Jsou to nesmírně zajímavé věci, opět stylově velice vyhraněné, velmi ženské, sexy. Úžasné jsou i střihy, věci dokonale sedí a i materiály jsou moc příjemné.

Kromě labelu Imperial ovšem najdete v butiku Allora pestrou nabídku mnoha dalších věcí, které stojí za pozornost – jedná se opět o italskou módu od celé řady daších značek.

Aktuálně tu najdete krásné zimní věcí – bundy, kabáty a opět, to své si tu najdou i ty, kdo vyhledávají zajímavé a netradiční modely, třeba i s lehkou špetkou extravagance, který mimochodem není cizí ani mně… :)

Super je tady nabídka kabátů – v mnoha střizích, barevných provedeních…

V zimě užijete také různé vesty – které váš outfit mohou posunout zase o úroveň výš. I ty v butiku Allora mají.

Velké oblibě se v butiku Allora těší také autorská značka majitelky, Mirky Kubik, MIA – hlavně v létě vás tyto věci hodně zajímaly, co si vzpomínám. :)

MIA ovšem nabízí také zimní kousky – kabáty, sukně – společenské i pro běžné nošení a také šaty! A nemyslete, také v zimně můžete v šatech dělat parádu, aniž byste zmrzly – staší si vzít kozačky (vsaďte na ty nad kolena, jsou letos v kurzu ;) a teplý kabát přes sebe.

Jak se vám věci líbí? Vybraly byste si? Já věřím, že ano. ;)

Spoustu krásných outfitů z butiku ALLORA si prohlédněte detailně také ve fotogalerii!

Butik ALLORA najdete v centru Brna, na Dvořákově 44/14, oblečení ovšem můžete objednávat i přes Facebook – viz odkaz níže.

ODKAZ: BUTIK ALLORA / facebook