Módní inspirace pro dětičky (a jejich maminky ;)!

Není to tak dlouho, co jsem vám na blogu představila jeden obchůdek, kde mají opravdu moc hezké oblečení a dopňky pro děti. Obchod se jmenuje Textil u Vyzinů, najdete ho na Horově 2 – já se tu nedávno opět stavila omrknout novinky a mám pro vás fotoreport! Maminky, tady je pro děti fakt boží výběr!
Sama jako máma dvou kluků ocením tipy, kde na děti sehnat hezké oblečení a doplňky. Nechci se spoléhat jen na nabídku velkých módních řetězců, naopak, mám ráda i menší obchody, kde se dá také vybrat.
Já nedávno objevila jeden sympatický obchůdek – právě s dětskou módou, na Horově 2 – Textil u Vyzinů. A opravdu jsem byla moc příjemně překvapená, jak hezké věci tady mají. Navíc, je tu opravdu velký výběr – a to nejen oblečení, ale také různých doplňů – čepiček, šátků, ponožek, punčošek, nebo spodního prádla.
Zajímavostí jistě také je, že tento obchůdek má opravdu dlouholetou tradici – představte si, že byl založený už v roce 1916! Od této doby se obchod a celá značka těší dobré pověsti a oblibě mezi zákazníky.
V Textilu u Vyzinů mají módu pro kluky i holčičky, ve velikostech od 104 do 164.
V kolekcích najdete věcí stylově a designově jednotné – můžete si tu pro děti nakombinovat kompletní outfit, doslova, od hlavy až po paty. :)
V nabídce jsou jak věci pro běžné, denní nošení – které děti využijí asi nejvíc. Mají tu boží tepláčky, celé soupravy, trička, mikiny, svetříky…
…a samozřejmě, také kousky pro více slavnostní příležitosti. Pro holčičky tu jsou krásné šatičky, sukýnky, legíny, pro kluky zase košile.
Aktuálně tu samozřejmě najdete také zimní kousky, teplé bundy, svetry…
Za pozornost stojí právě i doplňky! Mají tu tolik krásných čepiček, šátky a tunely na krk, rukavičky, nebo klapky na uši.
Maminky, tento obchod rozhodně veďte v patrnosti, mají tu krásné věci! A co víc, je tu úžasně milý personál, který se vám bude ochotně věnovat. A právě takový přístup oceníte jistě také – ve velkých obchodech toto rozhodně nebývá samozřejmostí!
Mimochodem – v obchodě Textil u Vyzinů máte možnost také podpořit dobrou věc. Za cenu 50,- si tu můžete koupit směs soli a bylinek v dárkovém sáčku, který vyrobily děti ze stacionáře Elpis – částka putuje právě do tohoto stacionáře. :)

Spoustu dalších fotek z Textilu u Vyzinů najdete také ve fotogalerii.

Textil u Vyzinů najdete v Brně na Horově 2.

ODKAZ: TEXTIL U VYZINŮ / web

ODKAZ: TEXTIL U VYZINŮ / facebook