Zimní kousky v Tezyu!

Zima je tady – tak to chce nějaké teplejší „obutí“, co, holky? :) I já sháním zimní kozačky, chodím po obchodech s botami a mám už přehled, kde co nabízí. Zašla jsem i do obuvi Tezyo v Olympii a právě teplejší kousky – kozačky a kotníčkové boty jsem vám tu nafotila. Mají tu krásné modely, mrkněte na moji reportáž! ;)

Co se bot týká, jsem fakt velký nadšenec. :) Boty jsou pro mě asi nejzásadnějším kouskem celého mého outfitu, protože – jen si vezměte, když je někdo hezky oblečený, ovšem boty tak nějak „nic moc“, rázem je celý dobrý dojem pryč…

I ve světě bot jsou pro dané sezóny IN určité módní trendy – letos to jsou hlavně vysoké kozačky nad kolena a boty s výrazným zdobením.

V kurzu jsou také boty ala „Martens“ – s hrubou, výraznou podrážkou, šněrováním, cvoky, zajímavými aplikacemi.

A právě všechny tyto moderní kousky jsem objevila ve zmiňované obuvi Tezyo. Tady je aktuálně fakt senzační výběr – pokud budete v Olympii, tak myslím, že jinde tak vydařené botičky zkrátka neobjevíte… :)

Tentokrát jsem vám tu, holky, nafotila hlavně ony teplejší botičky, přece jenom, když není od nohou teplo, to si koledujete o pořádné nachlazení (a to minimálně). Alespoň, já potřebuji mít nohy v teple pořád… :)

Je tady opravdu široký sortiment krásných kozaček – líbit se vám budou ty nad kolena, těch tu mají hned několik typů – s podpatkem, bez, z různých materiálů…

Krásné jsou i kozačky v klasických délkách, tedy pod kolena.

Kozačky se nyní nosí v podstatě v jakékoliv délce – já si zamilovala i ty d půli lýtek, nebo těsně nad kotníky.

Co se týká barev a materiálů – v tomto se meze nekladou. Už dávno neplatí, že zimní boty by měly být pouze černé, nebo hnědé. Naopak, krásně vypadají i více barevné kousky.

Kozačky si pořiďte bez podpatku, nebo i s ním – záležím, v čem se vám chodí lépe. Jediné, co myslím, že je nyní už out, jsou ostré špičky bot, tomu bych se tedy při výběru vyvarovala.

Jinak se nebojte i výraznějších modelů – právě se zdobením, řetězy, cvoky a aplikacemi. Takové boty dodají vašemu outfitu lehce rebelský nádech… ;)

Jo a holky, až v Tezyu budete, rozhodně tu omrkněte taky kabelky, jsou nádherny! ;)

Spoustu dalších fotek z Tezya si prohlédněte i ve fotogalerii! :)

Obchod TEZYO najdete v brněnské Olympii. Spoustu fotek obchodu i aktuální nabídky si prohlédněte také ve fotogalerii… ;)

ODKAZ: TEZYO / facebook