Třpytivé novinky v S Gallery

Co si budeme povídat, téma třpytivých nádher – šperků bude nás, holky, zajímat asi úplně celý život. Zkrátka máme tu náklonost k takovým pokladům snad už geneticky danou a nějaký ten šperk toužíme mít prostě úplně všechny. A protože Vím, že šperky máte v oblibě i Vy, čtenářky mého blogu, mám tu opět spoustu inspirace a fotek, které se Vám rozhodně budou líbit!

Víte, kde v Brně je snad největší koncentrace takto blyštivé krásy? Určitě v obchodě S Gallery, ve Velkém Špalíčku. Najdete tu nádherné šperky od celé řadý více i méně známých značek a rozhodně si vyberete.

Mimo to – jako jediný obchod se šperky v Brně mají v S Gallery službu gravírování – zdarma na zde zakoupené šperky a za symbolický poplatek na Vaše vlastní šperky, koupené i jinde. Já Vám už o gravírování v S Gallery psala i na blogu, dokonce jsem Vám natočila i „gravírovací video“ – mrkněte na můj článek ZDE.

Já se před pár dny do S Gallery opět stavila, omrknout novinky a také je pro Vás nafotit. Zcela upřímně, kdybych mohla, vyberu si odtud tolik věcí! Jsem „zatížená“ hlavně na náramky a těch tu mají fakt obrovský výběr – asi nejvíc se mi líbí ty od značky Thomas Sabo.

Německá značka Thomas Sabo přináší úplně nový postoj ke stříbrným šperkům. Odvaha, hravý, svěží, sexy styl a nevyčerpatelné množství nápadů jejího majitele se zde propojuje s opravdu vysokou kvalitou ruční práce – ručně broušenými a sázenými kameny, neobyčejným citem pro materiál, obrovským smyslem pro detail v naprosto dokonalý a jedinečný šperk.

Já si tento brand také oblíbila – líbí se mi, že šperky jsou v mladistvém a hravém stylu, občas s lehce extravagantními prvky, kterých se já rozhodně nebojím. Naopak, věřím, že podtrhnou osobitost stylu.

Nová kolekce od Thomase Sabo je inspirována Afrikou – zajímavé jsou velké náušnice, výrazné geometrické tvary na špercích, použití žlutého zlata, které lze skvěle kombinovat s dalšími barevnými kovy – stříbrem a růžovým zlatem.

Kromě náramků a hodinek Thomas Sabo ve své aktuální kolekci, která je v S Gallery k dostání, nabízí i kouzelné prstýnky, přívěsky, nebo celé náhrdelníky.

Můžete si tu pořídit i celý set od této značky, mají tu kousky, které jdou vzájemně skvěle kombinovat – a to jak pro dámy, tak i pány.

Nádherná je zde i nová kolekce kultovní značky Nialaya! 

To je krásy, co, holky?:) Běžte to omrknout na vlastní oči, stojí to za to. A vezměte s sebou rovnou přítele, nebo manžela,  ať Vám udělá radost. Přece si to zasloužíte, hmmm?:)

Spoustu fotek z S Gallery si prohlédněte také ve fotogalerii.

Obchod S Gallery najdete v Brně ve Velkém Špalíčku, nakupovat můžete ovšem i přes eshop, viz odkaz níže.

ODKAZ: S GALLERY / web, shop
ODKAZ: S GALLERY / facebook