Novinky v butiku Allora!

Nedávno jsem Vám na blogu představila jeden zajímavý brněnský butik s italskou a autorskou módou – ALLORA. A jak jsem se přesvědčila, velice Vás zaujal!:) Proto jsem do tohoto obchůdku nedávno zašla znovu – a dnes mám pro Vás opět velký fotoreport plný krásných novinek. A že jich tu zase přibylo!

Co si můžete být jisté, milé dámy, tak v tomto butiku si vybereme úplně všechny. Jsou tu totiž skutečně dobře zásobení! Opravdu – na to, že se nejedná o obchod z klasického módního řetězce tu mají ohromný výběr. Obchod ALLORA je velmi prostorný a je tu tolik věcí, které se Vám budou líbit!

Značka ALLORA nabízí originální italskou módu, opět v jedinečném stylu, kterou jen tak někde v Brně nekoupíte. Kromě oblečení od italských brandů tu pak najdete také autorskou řadu MIA, kterou si navrhuje přímo majitelka obchodu. A jsou to také boží kousky, jednoduché, nesmírně pohodlné, z kvalitních materiálů. Já si z řady MIA nedávno nechala ušít tuto nádhernou sukni – a jsem si jistá, že to bude jeden z nejvíc oblíbených kousků v mé šatní skříni.:) Nádherná, že?:)

V butiku Allora pracuje velmi milá a ochotná slečna, která se Vám bude ráda věnovat – pokud nevíte, co by Vám mohlo slušet, ráda Vám s výběrem pomůže.

Je super, že i přes velké množství nabízených věcí se v tomto obchodě snadno zorientujete – věci jsou zde seřazené dle barev, takže stačí hledat v tom stylu a barevném tónu, který se Vám líbí.

A jak jsem napsala, vybírat je fakt z čeho!!! Mají tu úžasnou nabídku věcí pro každodenní, běžné nošení – do práce, na volný čas, na procházky s dětmi, ale koupíte tu i rafinované a chic věci na více okázalé příležitosti – na večírky, nebo na party. 

Určitě také oceníte, že ceny nejsou nijak závratné! Peněženku Vám tu nákup rozhodně nezrujnuje.:)

V butiku ALLORA pořídíte krásné topy – halenky, tuniky, košile, trička, tílka, ale také body

..a samozřejmě i kalhoty, džíny, nebo úžasně pohodlné tepláčky – ty tu najdete v několika barevných provedeních a jsou naprosto boží, já si je taky zamilovala…:)

Pokud se stylově nacházíte více v ženském stylu, určitě Vás zaujmou krásné sukýnky, šatičky – opět v mnoha různých provedeních. Koupíte tu jak sportovní sukně, ke kterým můžete v klidu nosit i tenisky, tak i více slavnostní záležitosti.

Vybrat si tu můžete i bundičky, koženkové, džínové, plátěné…i tyto věci teď, na jaře, ještě rozhodně oceníte, navíc, když počasí je aktuálně hodně nestálé.

Jak se Vám věci v butiku Allora líbí? Já jsem z nich přímo nadšená!:)

Prohlédnětě si spoustu dalších fotek z obchodu Allora také ve fotogalerii…:)

Butik ALLORA najdete v centru Brna, na Dvořákově 44/14, oblečení ovšem můžete objednávat i přes Facebook – viz odkaz níže.

ODKAZ: BUTIK ALLORA / facebook