Třpytivá nádhera – EPPI!

Holky, ruku na srdce, která z nás nemiluje šperky? Myslím, že nějaké ty třpytivé nádhery rozhodně nenechají chladnou ani jednu z nás:) Zkrátka, ženy a šperky patří k sobě a já vím, že nějaký krásný, blyštivý kousek, nás vždy a zaručeně potěší:)

Já sama mám šperky opravdu moc ráda:) Nemusím jich mít mnoho, stačí mi pár kousků, které se mi líbí a které nosím vlastně téměř pořád. Mám své oblíbené prsteny, náušnice, přívěsky…kterým jsem „věrná“ už mnoho let, ale samozřejmě, pořizuji si také nové věci, které mi vždy udělají radost. Velmi si potrpím na krásné prsteny, efektní, s kamínky… Nemusí se jednat o diamanty, spíš mi jde o to, jak prsten vypadá, jaký vě mně vyvolává dojem.

Šperky si většinou také sama vybírám – ale pak už je většinou dostávám darem:) Ovšem, abych byla upřímná, do klenotnictví sama příliš často nechodím. Šperky totiž raději vybírám online, přes eshop. Jak ale určitě sami dobře víte, najít dobrý eshop, který nabízí skutečně kvalitní a krásné zboží, které vypadá dokonale nejen na fotkách, ale také v realitě, určitě není jen tak. S eshopy mám i špatné zkušenosti – když se nabízené zboží na fotkách rozhodně neslučovalo s tím, co mi pak přišlo domů…:(

Proto je určitě dobré dát na doporučení – někoho, kdo má s konkrétním eshopem pozitivní zkušenost. A právě moje, dobré zkušenosti, Vám předávám prostřednictvím tohoto blogu – proto bych Vám chtěla dát tip na jeden prověřený eshop, který nabízí šperky, a to šperky opravdu nádherné.:) Já sama jsem si tu objednala překrásný prsten, který dnes patří k mým nejoblíbenějším třpytivým kouskům:)

Photo 23.12.15 13 31 30

Eshop se jmenuje EPPI.CZ a najdete tu fakt velikou nabídku krásných věcí, které hlavně nás, ženy, stoprocentně zaujmou!

Perlové šperky

Značka EPPI na svých stránkách nabízí skutečné skvosty, navíc, zaručuje naprostou kvalitu svého zboží. Svým zákazníkům samozřejmě poskytuje veškerý servis a navíc, je tu patrný velmi osobní přistup ke každému, ačkoliv se jedná o eshop. Pomohou Vám tu vždy vybrat a najít takové šperky, které zrovna hledáte. K dispozici Vám tu je 24 hodin denně profesionální poradce – a to buď formou live chatu, nebo zákaznické linky, či aplikace.

Prsteny 2

EPPI je také jedinou společností, která uvádí všechny dostupné informace o svých produktech online.
Najdete zde každičký detail včetně váhy, rozměrů, původu kamene nebo parametrů diamantů a drahých kamenů, to vše navíc podpořené těmi nejrespektovanějšími mezinárodními certifikáty od nezávislých gemologických institutů – vše, co potřebujete k tomu, abyste mohli své konečné rozhodnutí důkladně promyslet a zvážit.

Zlaté šperky

Na webu nechybí také mnoho článků se vzdělávací tématikou. Krátké a stručné, ale o to výstižnější články nebo podrobné průvodce na jakékoli téma, které byste mohli potřebovat pro výběr toho správného šperku, který budete chtít jednou předat dalším generacím.

Prsteny 4

V EPPI nakupují přímo od primárních dodavatelů a spolupracují přímo s klenotníky. Díky tomu, že se jedná o eshop, který nemá kamenné prodejny a s tím spojené další investice, může EPPI zaručit skutečně ty nejnižší možné ceny.

Prsten 1

Pokud ovšem dáte přednost osobnímu výběru a Vámi zvolený šperk chcete nejdříve vidět, můžete si domluvit osobní schůzku v showroomu značky.

EPPI také poskytuje doživotní záruku na své šperky – a pozor, jako jediná společnost nabízí bezplatné čištění svých šperků. Stačí šperk do společnosti zaslat – a ten se Vám za pár dnů vrátí jako nový:)

Už jen to, jak Vám domů přijde šperk zabalený – v krásné krabičce „se světýlkem“, nechybí samozřejmě certifikát – se všemi informacemi jak o drahém kamenu, tak o kovu, ze kterého je daný kousek vyrobený. Opravdu máte okamžitě pocit, že jste si pořídili něco výjimečného a nádherného – alespoň tak jsem to vnímala já, bezprostředně poté, co jsem rozbalila balíček:)

Photo 23.12.15 13 37 04

K Vašemu šperku Vám přijde také „návod“ – jak se k němu chovat a jak s ním zacházet. Dozvíte se, co šperkům škodí a čemu byste se také rozhodně měli vyhnout!

Photo 23.12.15 13 37 54Photo 23.12.15 13 37 29

Nejvíc Vás ale potěší samotný šperk – který vypadá v každém případě úchvatně. Já se do mého prstýnku se zeleným kamenem – smaragdem – okamžitě zamilovala:)

Photo 23.12.15 13 35 10

Zkrátka, pokud hledáte nový šperk – ať už je to prsten, zásnubní prsten, nášnice, diamanty, přívesky…je rozhodně dobré o tomto výjimečném eshopu vědět. Na výběr tu totiž máte spoustu času, nechybí všechy potřebné informace o daném kousku a také Vám okamžitě může pomoci profesionální poradce, který je Vám online stále k dispozici. A to v běžné, kamenné prodejně, kde často stojíte v frontě a nemáte na nákup pořádně čas, zkrátka chybí…

ODKAZ: EPPI/web, eshop

ODKAZ: EPPI/facebook

Náhrdelník 2