Travel Diary: Znojmo!

Jedním z míst, kam se vždy ráda vracím, je Znojmo. Mám k tomuto městu blízko, žila jsem celé dětství kousek odtud a právě do Znojma jsme často jezdili. A výlet sem bych vám chtěla také dnes doporučit. Znojmo si totiž můžete vychutnat opravdu všemi smysly – protože, #znojmochutna ;)

Znojmo je totiž městem, které má opravdu neuvěřitelné kouzlo. Je to královské, historické město, navíc obklopené nádhernou přírodou. Zkrátka, na výlety naprosto ideální.
Když se nad tím zamyslím, opravdu si tu můžete užívat doslova všemi smysly. Určitě dobře víte, že Znojmo a okolí jsou vyhlášené i díky prosperující vinařské kultuře, věhlasné je tu také pivo a samozřejmě nesmím zapomenout na  znojemské okurky, ty budete taky určitě dobře znát… :)
Velké oblibě se tu také těší nejrůznější kulturní akce, tou největší a nejpopulárnější je pak určitě Znojemské historické vinobraní.
I proto je letošní turistická sezóna ve Znojmě ve znamení požitků. Znojmo cílí na všechny naše smysly a láká jasným sloganem: #znojmochutna.
Zkrátka, do Znojma je radost cestovat – je to město, které nabízí nespočet zážitků.

Za zmínku pak rozhodně stojí i nový portál www.znojmochutna.cz – jde o podstránku webu Znojemské Besedy, kde je  projekt #znojmochutna podrobněji vysvětlen. Odkazovat bude standardně na stránku www.objevteznojmo.cz, kde turisté najdou další podrobnosti.

Až budete plánovat výlety, za poznáním, gastronomickými zážitky, kulturou, zábavou…počítejte se Znojmem a okolím. Věřím, že nebudete litovat… :)