Módní inspirace pro dětičky (a jejich maminky) – z Textilu u Vyzinů!

Kde nakupovat oblečení pro dětičky? I na toto téma vám často na blogu přináším inspiraci, protože, jak dobře vím, je mezi vámi mnoho starostlivých rodičů… :) Já sama pro kluky ráda kupuji věci jinde, než v běžně známých, módních řetězcích. A je jeden obchod v Brně, který jsem si oblíbila a kde to, co se nabídky týká, stojí za to. Znáte Textil u Vyzinů na Horově?

Kolem tohoto obchůdku jsem jezdila dlouho, než jsem se poprvé podívala dovnitř. Slyšela jsem ale od známých samé pozitivní ohlasy – a musím uznat, že jsem už při své první návštěvě byla moc příjemně překvapená. Nabídka je tady totiž přímo ohromná!

Jak jsem napsala v úvodu, já sama nakupuji pro děti (ale i pro sebe) mnohem raději jinde, než v běžně známých, módních řetězcích.

Musím říct, že je pro mě podstatný i osobní přístup prodávajících, určitá „exkluzivita“, která se vám právě ve velkých obchodech opravdu nedostane. Menší obchůdky to mají jinak, zkrátka si tu své zákazníky hýčkají a snaží se jim přinést to nejlepší. A je to opravdu poznat. :)

Stejně příjemný, osobní přístup mají i v Textilu u Vyzinů, kam vždycky ráda přijdu. Cítím tu fajn atmosféru, ovšem, co je to nejpodstatnější, mají tu pro děti skutečně veliký výběr – a to nejen oblečení, ale také doplňky, nejrůznější čepičky, punčošky, ponožky, spodní prádlo, pyžámka… Zkrátka, svoji ratolest si tu můžete obléct opravdu doslova od hlavy až po paty… :)

V Textilu u Vyzinů nabízí oblečení od českých výrobců, ale koupíte tu pro děti věci i od italských brandů.

Kolekce jsou ucelené a dají se dobře kombinovat, jsou totožné jak barevností, tak i aplikacemi. Co se týká velikostí, tak v nabídce jsou věci od vel. 104 do 164.

Aktuálně tu najdete spoustu věcí, které užijete ještě v současném, chladnějším počasí – svetříky, mikiny, šátky…

…mě zaujaly i kouzelná trička, hlavně ta pro holčičky. :)

A pozor, pro malé slečny tu mají i bižuterii, sponečky a kabelečky!

Vůbec, pro holčičky tady mají velké parády! Šatičky, legínky, úžasné mikinky s aplikacemi – to vše můžete vzájemně všelijak zkombinovat a vytvoříte si hodně vyladěný outfit.

Ale nemyslete, taky na kluky tu mají hodně hezké věci!

Zkrátka, pokud hledáte, kde v Brně nakupovat pro děti, kvalitní, hezké věci, navíc za rozumné ceny, rozhodně tento obchod doporučuji, věřím, že nebudete zklamaní. ;)

A na závěr, jedna super zpráva – od začátku března budeme mít Textil u Vyzinů otevřený také v centru, v OC Omega! :)

Spoustu dalších fotek z Textilu u Vyzinů najdete také ve fotogalerii.

Textil u Vyzinů najdete v Brně na Horově 2.

ODKAZ: TEXTIL U VYZINŮ / web
ODKAZ: TEXTIL U VYZINŮ / facebook