Kosmetika: otestováno – řada Sensibio od Biodermy

Moje milé, v dnešní kosmetické recenzi vám představím svoji oblíbenou řadu Sensibio od Biodermy – je vynikající na citlivou pleť, která mě opravdu trápí. Právě na „růžovou micelárku Sensibio H2O“ nedám dopustit už řadu let, za zmínku ale stojí i další produkty z řady Sensibio. Ráda vám je představím, protože pokud vás taky trápí citlivá pleť, věřím, že by vás moje recenze mohla oslovit… :)

Citlivá pleť a s ní spojené nepříjemné projevy jsou mým problémem už řadu let. Jsem alergik, bojuji v různé míře s atopickým ekzémem a hlavně v obličeji mě často trápí různá svědění, pálení, nebo začervenání. Právě na takovou pokožku je skvělá řada Sensibio od značky BIODERMA. Mám s těmito produkty skvělé zkušenosti a vřele je doporučuji – věřím, že třeba právě růžovou lahvičku s micelární vodou, Sensibio H2O, mnohé z vás znáte.

Nicméně – na péči a odličování pokožky jsou v rámci řady Sensibio i další super přípravky. Které to jsou? Představím vám je dnes ve své recenzi.

Sensibio Gel Moussant – Čistící gel

Tím nejdůležitějším krokem k dokonalé pleti je správné a efektivní odlíčení, vyčištění pleti. Pokud vás trápí citlivá pleť, zkuste tento Čistící gel z řady Sensibio od Biodermy.

Gel je opravdu velice jemný, hydratuje, zklidňuje, nedráždí. Po nanesení krouživými pohyby čistíme pokožku, poté opláchneme. Gel vytvoří jemnou pěnu a perfektně na sebe váže nečistoty.

Super volba pro citlivou pokožku!

Sensibio H2O – Micelární voda pro citlivou pleť

Pokud vás trápí projevy citlivé pleti, je právě tato micelární voda to pravé. Pleť dokonale vyčistí, odlíčí, zbaví make upu a hlavně, nijak ji nedráždí. Ideálně ji požít po odlíčení a vyčištění pleti výše zmiňovaným gelem.

O obrovské oblibě této micelárky svědčí i to, že se každé 3 vteřiny na světě prodá jedna lahvička. :)

Sensibio H2O – Micelární ubrousky

Naprosto perfektní řešení na cesty, kdy potřebujete rychlé, efektivní a zdravé vyčištění pleti a zároveň hledáte co nejúspornější balení. Micelární ubrousky obsahují zmiňovanou micelární vodu Sensibio H2O a poskytnou pleti výbornou péči a odlíčení, tak, jak jste u micelární vody Sensibio H2O zvyklí.

Ubrousky jsou měkké, takže odlíčení s nimi je velmi šetrné, navíc neobsahují mýdlo. Super taky je, že ubrousky jsou biologicky rozložitelné – jsou šetrné k životnímu prostředí.

Sensibio – Oční gel – krém

Oční krém od Biodermy Sensibion Eye je výborný.
Krém absolutně nedráždí pokožku a k tomu je navíc účinný. Má gelovou strukturu, pleť hydratuje a koriguje mimické vrásky, zároveň redukuje otoky. Je bez parfemace, což oceňuji. Opravdu je na pokožce výborně snášený.

Holky, produkty Sensibio od Biodermy jsou na citlivou pleť opravdu TOP! Pokud jste nezkoušely, rozhodně napravte, stojí za to! ;) 

Produkty Sensibio jsou k dostání ve všech partnerských lékárnách nebo na e-shopu Notino.cz.