Trápí vás, že jste „singl“? Díky projektu singLOVÉ to můžete změnit! ;)

Ráda bych vám dnes představila jeden velice zajímavý brněnský projekt – který rozhodně stojí za to, abyste o něm věděli! Zvlášť, pokud jste „singl“ a rádi byste tuto skutečnost změnili… ;) Díky jedinečnému projektu singLOVÉ se totiž můžete seznámit – a pozor, nejde o „nějakou seznamku“! Cílem je se také rozvíjet, bavit, něco nového se naučit…a samozřejmě, třeba u toho potkat i někoho, s kým si budete rozumět a bude vám s ním fajn! Zní to super, že? Víc informací v mém článku… :)

Je mi jasné, že pokud je někdo dlouho „singl“ a touží po tom, najít si partnera, může být tento fakt psychicky poměrně náročný a stresující. A hledat a pátrat někde na internetu, na seznamkách…nevím, já osobně bych do toho asi nešla.

Kde se ovšem seznámit s někým novým, zajímavým, navíc s někým, kdo také „hledá“? Příležitostí moc není, o to víc, pokud jste už třeba i starší a nemáte tolik možností chodit mezi lidi a na někoho jen tak „narazit“.

A přesně s tím najít vhodnou příležitost se seznámit vám může pomoci právě projekt singLOVÉ, který založila Martina Holoušová.

Jak jsem už napsala v úvodu – singLOVÉ není žádná seznamka, kde je jediným cílem hned někoho „ulovit“. :) Jedná se o projekt, který vám přináší zajímavé workshopy, kurzy, různé super akce, kterých se můžete zúčastnit – čímž se pobavíte, získáte nové zkušenosti, něco nového se naučíte a mimo to, máte možnost se seznámit i s novými lidmi, kteří jsou – stejně, jako vy – singl. 

A zda z toho bude něco víc, láska, nebo přátelství, to už je čistě na vás. ;) Ale jen taková možnost, se pohodovou formou dostat mezi lidi, je přece moc fajn. :)

Singl období tedy rozhodně není důvodem proto mít jakýkoliv splín – naopak, je dobré dívat se na takovou životní etapu v pohodě a jako na skvělou příležitost poznávat nové lidi, ale i sám sebe. A třeba se i vzdělávat, bavit… :)

Projekt singLOVÉ má za sebou už skoro 20 akcí, např. piknik, kurz sebeobrany, ochutnávku kávy, vína, čaje a čokolády, taneční lekci, workshop focení, jógu smíchu, golf pro začátečníky, setkání cestovatelů a další.

Máte tedy skvělou možnost podniknout v rámci tohoto projektu něco, co vás zajímá, baví, můžete se dozvědět víc o nějakém tématu, které je vám blízké… a to, že někoho nového můžete navíc poznat, je přidanou hodnotou toho celého.

Navíc, účastníci akcí projektu singLOVÉ navštíví a poznají nejrůznější zajímavá místa a podniky v Brně, což je bezesporu taky pozitivní zkušenost.

Zajímavostí pak je i to, že do budoucna bude projekt singLOVÉ organizovat své akce i v angličtině pro cizince v Brně a také pro ty, kdo si chtějí angličtinu zlepšit.

Tak co říkáte? Zní to skvěle, že? Zkrátka, být „singl“ rozhodně není žádnou katastrofou – berte to jako výzvu a cestu jak se bavit, učit a třeba i někoho nového poznat. I díky takovému projektu, jako je singLOVÉ. ;)

ODKAZ: singLOVÉ / web
ODKAZ: singLOVÉ / facebook
ODKAZ: singLOVÉ / instagram