Kvalitní a originální punčochy najdete v obchodě Budoár!

Dnes bude článek opět zaměřený na jedno ryze ženské téma – punčochy! Mám pro vás totiž zajímavou a pestrou inspiraci z obchodu Budoár, kde se právě na punčochové zboží zaměřují. A mají zde opravdu úžasný a rozmanitý výběr a hlavně, dokáží vám tu také poradit. A protože je jaro, období, které je o barvičkách a vzorech, zaměřila jsem se tu ve své dnešní reportáži právě na takové kousky! Milé dámy, hned úvodem, i co se punčoch týká, nezůstávejte jen u černé a tělové! Přesvědčím vás inspirací v následujícím článku… :)
Pokud někde v Brně punčochovému zboží skutečně rozumí, je to právě v obchodě Budoár, který najdete v centru Brna, na Květinářské 3, kousek pod Zelným trhem. Tady se právě na punčochy a vše kolem specializují a i na základě své vlastní zkušenosti můžu říct, že tu mají opravdu velice kvalitní zboží.
Co přesně v obchůdku Budoár najdete?
V první řadě, jak už jsem nakousla – právě punčochové zboží. Punčochy, punčocháče, jednobarevné, se vzory, síťované, samodržící… to vše a ještě mnohem víc!
Kromě toho i ponožky – dámské, pánské i dětské – a opět velký výběr!
Dále tu pořídíte spodní prádlo – a to i to stahovací a další, vyloženě dámské doplňky a vychytávky – podvazkové pásy, samodržící silikonové podprsenky, nebo dokonce – kalhotky tvarující zadeček!
Zpátky ale k punčocháčům – nemyslete, punčochové kalhoty nemusí být nutně jen černé a tělové, tak, jak je mnoho žen zvyklých nosit. Naopak – věřte, že nejrůznější barevené, vzorované, síťované, nebo krajkové punčochy dokáží váš celkový outfit skvěle zpestřit a oživit.
V obchodě Budoár mají právě barevných punčoch obrovských výběr, seženete tady snad všechny možné barvičky a také, různé síly punčoch, od těch nejtenších, velice transparentních, až po ty silnější. Mimochodem, zajímavostí jsou tu i punčochy se sníženým sedem – bokové, nebo dokonce punčochy, které mají eliminovat celulitídu.
Já vám právě ty barevné kousky nafotila na sobě – můžete vidět, že právě barevné punčochy vám celkový vzhled oblečení perfektně doladí. ;)
Za pozornost stojí i síťované punčochy, které jsou stále velikým hitem – jen je v tomto případě důležité vhodně zvolit jednotlivé kousky oblečení tak, aby váš výsledný vzhled nepůsobil příliš vulgárně.
Krásné jsou i krajkové punčochy, ty mají v obchůdku Budoár opět v různých barvách. A nebojte, v krajkových i v síťovaných punčochách vám zima určitě nebude. ;)
Velmi originální a zajímavé jsou i punčochy s lampasem na stranách – opět je to jedinečný kousek, na který jen tak někde v obchodě nenarazíte. ;)
A čeho si v obchodě Budoár kromě super nabídky ještě cením? Hlavně toho osobního přístupu, protože pokud nevíte, tápete, sháníte a hledáte, tady se vám budou ochotně věnovat a poradí vám. ;) A to také nebývá všude samozřejmostí! ;)
Prodejnu Bodoár najdete v centru Brna, na Květinářské 3.
Na více fotek se podívejte také do fotogalerie. ;)