TOP 5 nejlepších produktů: jak vybrat tónovací krém podle typů pleti

Použití tónovacího sjednocujícího krému je nejlepší způsob, jak skrýt nedokonalosti. Moderní přípravky pro sjednocení pleti však mají nejen maskovací efekt, ale také aktivně odolávají existujícím nedokonalostem a efektivně je odstraňují.

V tomto článku vám představíme nejlepší tónovací krémy pro různé typy pleti, které mají vysokou odolnost, kvalitní krytí, pečující formuli a poskytují ochranu před UV zářením. Navíc se snadno používají, což potvrzují četné pozitivní recenze zákazníků. Všechny tyto krémy si můžete snadno objednat zejména v internetovém obchodě MakeUp, pokud klikněte zde https://makeup.cz/.

Tónovací krém pro suchou pleť

Lidé se suchým a citlivým typem pleti by měli upřednostnit hydratační a sjednocující tónovací krémy, které lze používat celoročně. Hledejte ve složení kyselinu hyaluronovou, výtažek z aloe a řadu dalších hydratačních složek, s jejichž pomocí bude v pokožce zadržována vlhkost. Navíc takové přípravky často obsahují rostlinné oleje, proteiny a komplexy vitamínů, díky kterým je pleť pružná a velmi jemná na dotek.

Vichy Mineralblend Cream je tónovací hydratační krém, který zajistí sjednocený, ​​přirozený a ​​zářivý tón pleti. Obsahuje kyselinu hyaluronovou přírodního původu, díky čemuž snižuje známky únavy a zlepšuje celkový stav pokožky.

  • Má lehkou texturu, která umožňuje pleti dýchat;
  • Vydrží na pleti až 16 hodin;
  • Je hypoalergenní a vhodný pro všechny typy pleti včetně citlivé;
  • Hydratuje a pečuje o pleť.

Tónovací krém pro mastnou pleť

Sjednocující krém pro mastnou pleť neměl by být příliš hutný, aby nezdůrazňoval případné nerovnosti ani nevytvářel efekt masky. Pomocí produktu na vodní bázi předejdete ucpávání pórů a vzniku komedonů, navíc zabráníte rozmazávaní make-upu. Na obalu hledejte označení «non-comedogenic» a «oil free», což znamená, že produkt nezpůsobuje ucpávání pórů a neobsahuje oleje.

Chcete-li dosáhnout matného efektu, měli byste věnovat pozornost tónovacímu krémovému pudru. BB krém je také dobrou variantou, zejména pro mastnou pleť, která trpí dehydratací.

Matující tónovací krém Lumene Matte Oil-control Foundation pro mastnou pleť:

  • Obohacený o výživné extrakty;
  • Obsahuje ultrajemné matující práškové pigmenty;
  • Hodí se pro mastnou a smíšenou pleť;
  • Má lehoučkou texturu, která skrývá drobné nedokonalosti;
  • Vyživuje pleť a udržuje její hydrobalanci.

Tónovací krém pro smíšenou pleť

Doporučujeme vyzkoušet lehký tónovací sjednocující krém nebo fluid. Takové produkty se snadno vrství, takže lze korigovat hustotu krytí v různých oblastech. Vybírejte přípravky se saténově matným (velvet matte) nebo polomatným (demi matte) finišem.

Lierac Teint Perfect Skin Illuminating Fluid SPF 20 je tónovací fluid, který kombinuje vlastnosti přípravku pro péči o pleť a make-upu.

  • Vhodný pro každodenní použití pro všechny typy pleti;
  • Neutralizuje nedokonalosti, vyhlazuje a sjednocuje tón pleti;
  • Má jemnou a lehkou texturu, která neucpává póry;
  • Snadno se nanáší;
  • Má příjemnou vůni s květinovými tóny (jasmín, kosatec a pižmo);
  • Minerální pigmenty a perleťové částice okamžitě neutralizují nedokonalosti, rozjasňují a zlepšují celkový vzhled pleti.

Tónovací krém pro problematickou pleť

Pokud je vaše pleť náchylná k zánětům, vybírejte tónovací krémy s nekomedogenním vzorcem. Tedy takové, které neucpávají póry a nevyvolávají nové záněty. V sortimentu kosmetických značek jsou produkty, které akné nejen maskují, ale díky složkám jako je kyselina salicylová pomáhají je odstraňovat. Abyste zabránili tvorbě post-akné, použijte make-up s UV filtry, které chrání pleť před ultrafialovými paprsky.

Sjednocující tónovací krém pro problematickou pleť Clinique Anti-Blemish Solutions Liquid Makeup má vysoce účinné a přitom jemné složení, které je určeno pro pleť náchylnou k zánětům.

Speciální komplex ingrediencí podporuje zdraví pleti, pomáhá snižovat tvorbu přebytečného kožního mazu a zachovává potřebnou úroveň hydratace.

Formule make-upu poskytuje střední krytí, dokonale maskuje akné, červené skvrny a rozšířené póry. Odolný, ale lehký přípravek rovnoměrně přilne k pleti, nedráždí ji a pomáhá odstraňovat vyrážky.

Tónovací krém pro zralou pleť

Pro zralou pleť se nejlépe bude hodit tónovací krém s liftingovým efektem. Takový přípravek snadno maskuje malé vrásky, odstraňuje nerovnosti a rychle se vyrovnává s různými druhy zánětů. Dodatečně hydratuje pleť, sjednocuje jeji barvu, vyrovnává mikroreliéf a také chrání před různými negativními vnějšími vlivy. Také je důležité, aby krém obsahoval UV filtry, které chrání pleť před ultrafialovým zářením.

Liftingový make-up Collistar Anti-Age Lifting Foundation bojuje proti prvním projevům stárnutí, skrývá známky únavy a poskytuje omlazující efekt tím, že vyhlazuje vrásky a hydratuje pleť.

 

„Sponzorovaný článek“