Inspirace z oční optiky APIA – novinky & nová značka Barton Perreira

Konečně je to pravé jarní počasí se vším všudy – a můžeme si užívat i slunečních paprsků! I proto věřím, že uvítáte inspiraci na sluneční brýle, bez kterých se v tyto krásné dny rozhodně neobejdete. Nafotila jsem celou řadu novinek z oblíbené oční optiky APIA, a to na pobočce v Olympii. Je zde k dostání mnoho krásných brýlí z nových kolekcí známých brandů a představím vám i zajímavou novinku – značku Barton Perreira! Brýle od této japonské značky jsou výjimečné v mnoha ohledech – třeba i ruční výrobou. Mrkněte na článek i se spoustou fotek!

Pokud v Brně sháníte nové brýle, a to ať už sluneční, nebo dioptrické, rozhodně bych vám doporučila zajít se mrknout právě do optiky APIA – její pobočky najdete v Brně hned na několika místech, konkrétně v Olympii, na Běhounské, kde je nejnovější prodejna a také na Masarykově 18.

Mimochodem, oční optika Apia je nejdéle fungující brněnskou oční optikou (byla otevřená už v roce 1994!). Nabízí zde brýle opravdu exkluzivních značek –  optika Apia zaváděla do ČR a SR většinu světových značek (Giorgio Armani, Chanel, YSL, Fendi, Valentino, Vogue, Police, Givenchy, Chopard a další) .

Zkrátka, výběr brýlí je tu neuvěřitelně pestrý. Mimo to, oceníte i i profesionální přístup a další služby, a to zejména v ohledu vyšetření zraku – na to bychom měli všichni preventivně chodit, a to alespoň jednou do roka. Tak na to myslete – je fajn, že na toto vyšetření nemusíte k očnímu lékaři, v optice Apia disponují špičkovými technologiemi a přístroji, měření zraku tu navíc provádí zkušený optometrista.

Zpátky k novinkám ve směru brýlí! Do optiky APIA v této době stále chodí novinky od mnoha zde nabízených značek. Některé zajímavé kousky jsem vám pro inspiraci nafotila!

Mým favoritem zde je už dlouhodobě značka Tom Ford. Miluji nadčasový design brýlí, výrazné detaily, ale i zajímavé barvy – ano, brýle v nezvyklých barvách opravdu podtrhnou vaši celkovou image!

Značka Tom Ford pak nabízí i lehce výstřední modely, netypické a zajímavé – pro milovníky extravagance jsou takové brýle doslova jako dělané!

Krásné kousky brýlí tu pořídíte ovšem i v nadčasovém, elegantním designu…od dalších světových brandů.

Chci vám také představit zajímavou novinku, novou značku, které je aktuálně v optice Apia k dostání! Jedná se o japonský label Barton Perreira, který je v mnoha ohledech doslova výjimečný

Zmínit ovšem také musím, že tato značka je v rámci celé ČR k dostání pouze v optice Apia, což je samo o sobě velmi zajímavé.

Brýle japonské značky Barton Perreira se vyrábí stále ručním zpracováním, a to dle původních postupů.

Tyto brýle jsou tedy vysoce kvalitní, precizně zpracované i v sebemenších detailech.

Nadchly mě i velmi lehké materiály – a to i ve srovnání s podobnými brýlemi konkurenčních značek.  Opravdu, tyto brýle na obličeji vůbec neucítíte.

Brýle Barton Perreira jsou v elegantním, nadčasovém designu – rozhodně se nejedná o módní výstřelky. Tyto brýle tedy z módy rozhodně jen tak nevyjdou – užijete je mnoho let.

Pokud sháníte krásné a kvalitní brýle, zastavte se mrknout právě do optiky Apia – určitě si zde vyberete!

Optiky APIA najdete v Brně v Olympii, na Běhounské 7 a na Masarykově 18.

ODKAZ: OČNÍ OPTIKA / web, on-line objednávkový systém na vyšetření

ODKAZ: OČNÍ OPTIKA APIA / facebook

ODKAZ: OČNÍ OPTIKA / instagram