Tipy na zajímavé & výhodné nákupy ve Freeportu!

I tento měsíc mám pro vás velkou reportáž z oblíbeného outletového centra Freeport, kde nakoupíte vždy za super ceny. A mimochodem, právě nyní, v létě, jsou v mnoha obchodech další velké slevy a výprodeje, takže tu teď najdete úžasné kousky doslova „za pusu“. :) V dnešním článku vás „zavedu“ do obchodů Mustang, do luxusního butiku Pietro di Martini a také do obchodu s botami John Garfield, tady teď mají opravdu super akci – když koupíte jeden pár bot, druhý máte za symbolickou cenu 25,-! Čtěte dál!

Myslím, že právě v létě nakoupíte ve Freeportu snad nejlépe a nejvýhodněji. Už i na tak nízké outletové ceny jsou další letní slevy, takže spoustu věcí pořídíte za přímo senzační peníze. Mimo to v celé řadě obchodů probíhají i zajímavé akce – o jedné z nich vám také dnes napíšu. ;)

Ve svém článku mám pro vás tentokrát inspiraci z obchodů s módou a botami – nafotila jsem pro vás spoustu jedinečných kousků v obchodech Mustang, v luxusním butiku Pietro di Martini a také v obchodě s botami John Garfield!

Začnu v obchodě Mustang – věřím, že tuto značku budete určitě všichni dobře znát. Ve světě kvalitního denimu je totiž tento label pojem, symbol kvality a široké nabídky – právě denimové módy.

Obchod Mustang je ve Freeportu skutečně velký a krásné věci si tu mohou vybírat jak dámy, tak i pánové. Mimochodem, zde také probíhají letní slevy a výprodeje, takže například ceny džínů se tu pohybují i kolem 280,-. Senzace, co? :)

A musím říct, že džíny Mustang sedí přímo božsky! Ty, co jsem zkoušela, byly měkoučké, nesmírně pohodlné a pružné. Přesně tak, jak to mám u džínů ráda.

Ovšem mimo džíny tu mají i další fajn denimové věci, kraťásky, sukně, šaty, ale i trička, mikiny, bundy… Určitě se stavte omrknout!

Inspiraci jsem vám nafotila i v luxusním butiku Pietro di Martini. Tady je nabídka opravdu hodně zajímavá – a to jak pro dámy, tak i pány. Tento butik má v sortimentu nádherné věci od celé řady prestižních světových brandů, jako jsou třeba PINKO, Dsquared2, Versace Jeans Couture, Philipp Plein, Moschino…

Naprosto dokonalé jsou zde například kabelky – třeba od značky PINKO, ovšem za pozornost stojí třeba i kabelky Philipp Plein. Zaujaly mě i krásné boty – i pro pány…

Ve všech případech se jedná o originální věci, které opravdu jen tak někde neseženete. A zajímavostí je, že ceny se tu pohybují také v nižších hladinách, než byste ty samé věci nakoupili jinde. V případě některých kolekcí se jedná o outletové řady, ovšem v nabídce jsou i naprosté novinky.

Pokud si potrpíte na takto jedinečné věci, s puncem luxusu, rozhodně tento obchod při návštěvě Freeportu nevynechejte!

Slibovala jsem vám zmínku i o zajímavé akci – ta probíha v obchodě John Garfield – jedná se opravdu o skvělou nabídku! V rámci 30. výročí této značky totiž při nákupu dvou párů bot zaplatíte za ten druhý, levnější, jen symbolických 25,-!

A toho by bylo fakt škoda nevyužít! V obchodě John Garfield (jedná se o multibrand s obuví) mají krásné boty pro celou rodinu. Takže tu můžete teď v rámci této akce pořídit botičky i dětem do školy – sama jako máma vím, že začátek školního roku je právě na pořizování všeho – i bot do školy – fakt šílený. :)

Mimochodem, tato slevová akce se nevztahuje jen na boty, ale na naprosto všechno – i na kabelky a další sortiment – a dokonce i ten již ve slevě!

Ovšem pospěšte si, tato akce trvá jen do 26. 8.!

Tak co říkáte – výlet do Freeportu se nyní opravdu vyplatí!

Na víc fotek z mé návštěvy mrkněte také do fotogalerie. ;)

Outletové centrum Freeport najdete v Hatích u Znojma.

ODKAZ: FREEPORT / web
ODKAZ: FREEPORT / facebook
ODKAZ: FREEPORT / instagram