Tipy na vánoční dárky z obchodů Intersport!

Sháníte pár dárků „na poslední chvíli“? Zajděte do obchodů Intersport! Právě tady pořídíte super věci, které určitě udělají radost! Dětem tu nakoupíte sportovní vybavení pro zimní radovánky, nás, ženy, zase potěší třeba fitness oblečení. Tipy na dárky z Intersportu jsem vám i nafotila, mrkněte v mém následujícím článku!

Dárky, které se hodí a které můžete aktivně využít – takové mám i já nejraději! Také u nás pod stromečkem každoročně nechybí sportovní vybavení, hlavně tedy pro děti. Oba mí synové jsou velmi sportovně založení, v zimě rádi lyžují, ale i bobují, nebo bruslí. Zkrátka, sportovní potřeby udělají určitě radost všem dětem, co říkáte?

Pár tipů na vánoční dárky, které se hodí a díky kterým zažijete i zábavu, jsem vám nafotila právě v obchodech Intersport. Ty v Brně najdete na dvou místech, v Galerii Vaňkovka a také v Olympii. Obchody Intersport prošly v Brně rozsáhlou rekonstrukcí, jsou v novém designu a na velké ploše tu zákazníci mohou vybírat ze širokého sortimentu sportovního vybavení, ale i oblečení – a to pro všechny indoor i outdoor sporty.

Co by tedy mohlo udělat pod stromečkem radost? Začnu u tipů pro děti!

V Intersportu je obrovský výběr bruslí! A to jak kolečkových, tak i samozřejmě těch ledních. Seženete zde brusle i pro malé dětičky, pak samozřejmě i profi brusle pro aktivní a zkušené bruslaře.

Děti pak rozhodně potěší i sáňky, boby, nebo talíře na sníh! Opět tu najdete celou řadu tipů a modelů,

Nechybí i boby s volantem, nebo speciální boby, na kterých se klečí, ty jsem snad nikde jinde neviděla!

Pod stromečkem potěší třeba i nové lyže, helmy…

…a pro indoor sporty tu najdete florbalové hokejky, míče a další vybavení.

V obchodech Intersport nakoupíte i krásné a funkční oblečení pro všechny sporty, nyní je tu super výběr zimních outfitů. Nechybí samozřejmě i termo prádlo a další nutné doplňky.

Nádherné zimní soupravy tu mají i pro děti!

Co udělá radost nám, ženám? Třeba fitness oblečení do posilovny, na jógu, nebo na běhání!

Právě fitness oblečení jsem vám nafotila i na sobě, vybrala jsem pár setů, které se mně osobně moc líbí.

A pozor – v Intersportu probíhají už i výprodeje – třeba tento zelený komplet Nike už byl ve slevě!

Moc krásné fitness oblečení nabízí i moje oblíbená značka Under Armour – ta je v Intersportu hojně zastoupena v rámci celých kolekcí.

Nejste si jistí, co komu vybrat, ovšem víte, že sportovní oblečení, nebo potřeby udělají radost? Pořiďte v Intersportu poukaz, ať si obdarovaný vybere to nejlepší, co potěší. :)

Obchody Intersport najdete v Brně v Galerii Vaňkovka a také v OC Olympia Brno.

ODKAZ: INTERSPORT / web
ODKAZ: INTERSPORT / facebook
ODKAZ: INTERSPORT / instagram