Tipy na dárky pro nevěsty i ženichy!

Svatební sezóna je v plném proudu! Aktuální jsou ovšem nejen svatby, ale i rozlučky se svobodou. I mně se letos vdávají dvě kamarádky, tak je mi právě téma svatební i rozlučkové velmi blízké. :) Vyrážíte také na svatbu, rozlučku své kamarádky, nebo příbuzné? Pak mrkněte na můj následující článek, mám pro vás totiž tipy na originální dárečky – třeba právě pro nevěsty na rozlučky se svobodou! 

Akce typu „rozlučky se svobodou“ jsou mimořádně oblíbené – a i já se jich moc ráda účastním! Je to vždy super zábava, kdy je celá akce o jednom o člověku – o budoucí nevěstě! Pro tu vždy kamarádky připraví spoustu překvapení a samozřejmě, také dárečky! A jak jinak, než dárečky nejlépe co nejvíc originální!

Jenže, vymyslet tyto originální dárky není jen tak… Klasické a obvyklé dárky – podvazky, župánky…to je už celkem „nuda“ – překvapte naopak něčím originálním! Čím?

Erotické pomůcky! Možná se bude budoucí nevěsta trochu červenat – ale, nevadí, ne? Taková hezky zabalená pomůcka je rozhodně výjimečným dárkem. Mrkněte na Notino – i takové věci si tu vyberete!

Je nevěsta spíš konzervativní a na podobné „výstřelky“ rozhodně moc není? Tak vsaďte na beauty dárky. Zaručený úspěch je třeba plátýnková maska! Sama na ně nedám dopustit. Miluji hlavně plátýnkové masky hydratační – od korejských značek. Naprosto boží je, že efekt je viditelný vážně hned! Pleť je vždy dokonale rozzářená, hladká, krásná!

Super je třeba set plátýnkových masek Elisavecca Milky Piggy 24K Gold Water Dual Snail Mask – jsou to luxusní masky s 24karátovým zlatem, balené po 10 kusech v jedinečné zlaté krabičce – coby dárek pro nevěstu fajn tip! Pleť po takových maskách vypadá opravdu božsky!
Plátýnková maska vám zaručí okamžitý efekt – pleť neuvěřitelně prokoukne!

Moc fajn jsou i masky od korejské značky Holika Holika – dostupné jsou i cenově. Stačí jich vybrat pár a hezký dárek, co prokáže super službu, máte vyřešený!

Hledáte dárek, který je zaručeným úspěchem? Pak vsaďte na dámské parfémy! Absolutní TOP pro budoucí nevěsty je rozhodně Boucheron Quatre. Je to velmi ojedinělá vůně, která se těší mimořádné oblibě po celém světě.

Věřím, že právě s tímto parfémem rozhodně nezklamete!

Potěšte budoucí nevěstu originálním dárečkem – domluvte se s kamarádkami a pořiďte pár maličkostí, které potěší a zaujmou!