Inspirace z nové kolekce plavek z obchodu TRIOLA!

Podle krásného počasí to vypadá, že léto je už konečně tady! Také z toho máte takovou radost? Věřím, že rozhodně ano – i proto věřím, že uvítáte můj článek s inspirací na ryze letní kousek oblečení, jakým jsou plavky! Ty jsem pro vás nafotila z nových kolekcí v obchodě Triola, konkrétně v Brně na Orlí 20. Výběr plavek je tady opravdu velmi široký, mají mnoho druhů, střihů, typů, barviček i vzorů. Zkrátka, určitě si tady ty své vysněné najdete! A oceňuji i pestrou nabídku plážových doplňků – šatů, nebo přehozů. Mrkněte dál – mám pro vás i spoustu fotek!
POZOR – mám pro vás i slevový kód MISA10 na 10 % slevu! Platí v kamenných prodejnách i na eshopu www.triola.cz

Tradiční českou značku Triola mám moc ráda už hezkých pár let, a to zejména pro jejich dokonale padnoucí podprsenky a celkově také pro servis a poradenství, který v ohledu výběru dobře padnoucího prádla ve všech obchodech poskytují.

Ovšem, mimo prádlo – podprsenky a kalhotky… Triola nabízí i krásné plavky! A to jednak přímo od své značky Triola, dále pak i od dalších brandů, mezi které patří třeba i oblíbená Dorina. Mimochodem, některé prádlo i plavky od Doriny jsou vyrobeny v duchu udržitelnosti, z recyklovatelných materiálů.

Já jsem vám několik kousků krásných plavek v obchodě Triola opět vyfotila pro inspiraci, léto je tady a blíží se období letních dovolených. Proto – právě výběr plavek je pro mnohé z nás velmi aktuálním tématem.

Pokud dáváte přednost plavkám jednodílným, najdete jich v Triole celou řadu! Mě asi nejvíc oslovily tyto černo – bílé, s rafinovanými průstřihy. Jsou velmi originální a dobře sedí!

Krásné jsou i tyto, v meruňkové barvě s efektivními třpytkami…

…ale líbily se mi i jednodílné plavky v retro designu.

Jednodílných plavek je v obchodě Triola samozřejmě mnohem více – pro různé typy postavy, některé z modelů mají například důmyslné řasení pro zakrytí bříška.

Právě partie břicha schovají i dvoudílné plavky typu tankini. Jsou fajn třeba pro ženy po porodech, které se ještě necítí „ve své kůži“.

Co se pak týká plavek dvoudílných, je jich v Triole nespočet! Pro různě objemná poprsí, v různých střizích i barvách.

Potěšily mě i plavky s podprsenkou ve skvělém balkonovém střihu – právě tento střih Triola nabízí v rámci klasických podprsenek a dělá tak krásný dekolt! Balkonový střih podprsenky si můžete dopřát i u mnoha plavek.

Kromě plavek tu pak mají i stylové letní šaty, které se hodí nosit jak přes plavky, nebo i coby vyloženě letní šatičky.

Prádlo i plavky pak můžete objednávat také přes eshop – výhodou je, že vyzvednete na prodejně s možností vyzkoušení i vrácení zboží, to vše ZDARMA. Na eshopu si také můžete zjistit dostupnost zboží na prodejnách, je zde aktivní chat, takže vám zde hned poradí.

Tak co říkáte, jak se vám plavková kolekce z TRIOLY líbí? Za mě je naprosto super!

Obchody TRIOLA najdete v Brně na Orlí 20 a pak také v Avion Shopping Parku.

ODKAZ: TRIOLA / web, eshop
ODKAZ: TRIOLA / facebook
ODKAZ: TRIOLA / instagram