Tipy na dárečky pro učitele, trenéry a asistenty z obchůdku IvaDekor

Blíží se konec školního roku a vysvědčení! Hodí se samozřejmě poděkovat učitelům, ale i trenérům z kroužků, nebo speciálním asistentům. Radost určitě udělá drobná pozornost, milý dáreček – zkrátka jakýkoliv projev vděku a úcty. Moc hezké dárečky s osobním věnováním – právě pro učitele, trenéry i asistenty, pořídíte v obchůdku IvaDekor! Buď v Brně na Horově, nebo i v druhém obchodě v Kuřimi. Vybírat tu můžete z mnoha přichystaných dárečků, nebo si samozřejmě můžete nechat zabalit cokoliv jiného. A mimochodem, koupíte tu i hezké dárky pro děti za vysvědčení! Inspirujte se v mé následující reportáži se spoustou fotek.

Věřím, že každé dítko má svou oblíbenou paní učitelku, ať už ve škole, nebo školce, nebo má i hezký vztah k trenérům a pedagogům z kroužků… Právě na konec školního roku se rozhodně hodí učitelům vyjádřit svůj vděk a úctu – a potěšit je malou pozorností.

A právě tyto milé malé pozornosti, hezky zabalené a s věnováním, si připravili v obchůdku IvaDekor! Právě k příležitosti konce školního roku tu můžete vybírat z mnoha dárků – s přichystaným věnováním…

Jedná se o maličkosti, které ovšem potěší a udělají radost! V balíčcích tak učitelé najdou malé svíčky, mýdélka, přívěsky pro štěstí…

…ale i kávu, čaje, nebo bonbony.

Jsou to přesně ty „univerzální dárky“, které vždy udělají zaručenou radost každému!

Balíčky jsou i s věnováním – napsaným buď pro paní učitelky, pány učitele, trenéry, asistenty. Pány třeba potěší hezky zabalené pivní mýdlo!

Oblíbené mezi těmito dárečky jsou i malé figurky roztomilých soviček – symbolů moudrosti. Pro učitele přesně jako dělané!

Ovšem, v obchůdku IvaDekor si můžete vybrat i cokoliv jiného a na počkání vám to připraví a zabalí.

Mají tu i hezky zabalené bonbony, pralinky, dózičky s čaji…

Vtipným a výstižným dárkem pro učitele mohou být i skleničky na víno s trefnými nápisy!

Jinak v obchůdku IvaDekor koupíte i spoustu dárečků pro děti – coby odměnu za vysvědčení!

Za zmínku stojí roztomilí plyšáčci…

…nebo hezky zabalené ozdobené čokolády, ve verzích pro kluka i holčičku!

Nezapomeňte poděkovat svým oblíbeným pedagogům a myslete na ně s hezkým dárečkem. V obchůdku IvaDekor ho rozhodně vyberete!

Obchod IvaDekor najdete v Brně na ulici Horova 16 a také v Kuřimi na Tišnovské 270, vedle známého železářství Staprop.

IvaDekor ovšem provozuje i eshop – viz odkaz níže.

ODKAZ: IVADEKOR / web, eshop
ODKAZ: IVADEKOR / facebook

ODKAZ: IVADEKOR / instagram