TIP: zapojte se do 40ti denní DETOX-CHALLENGE a vyhrajte pobyt pro 2 osoby na 2 noci v lázních LAA se vstupy do SILENT SPA!

Jaro pomalu, ale jistě klepe na dveře! A právě příchod jara je ideální dobou pro nejrůznější očistné procedury a detox těla! Proto vám musím napsat o jedné „detox výzvě“, která bude nejen přínosem vašemu zdraví – můžete totiž v rámci ní vyhrát skvělou výhru, a to pobyt pro dvě osoby na dvě noci v hotelu THERME LAA-HOTEL & SILENT SPA, se vstupy do nádherných termálních lázní SILENT SPA!

O luxusních rakouských lázní SILENT SPA jsem vám už na blogu několikrát psala – a dokonce jste v soutěži mohli vyhrát vstupy, právě sem. Pokud jste v soutěži neuspěli, nebo chcete udělat něco pro své zdraví, navíc se zajímavým bonusem, mám pro vás další skvělou možnost – zapojte se do soutěže, která probíhá na webu SILENT SPA! A pozor, výhra je víc než skvělá! Můžete totiž vyhrát nejen vstupy do SILENT SPA, ale také pobyt pro dvě osoby na dvě noci v hotelu THERME LAA-HOTEL & SILENT SPA. To zní více než lákavě, že? :)

O jakou soutěž se tedy jedná?

Pod tímto odkazem najdete na webu THERME-LAA soutěž – „40ti denní DETOX CHALENGE“. Soutěž se váže k začátku jarního období, které je právě tou ideální dobou pro to, abychom svému tělu a zdraví obecně věnovali zvýšenou pozornost.

Soutěž probíhá v rámci speciálního „půstního kalendáře Therme Laa“ – pro každý den je tu připravený jeden ze zajímavých tipů, který si můžete vybrat. Tip, který vás nejvíce zaujal a stal se i vaším nejoblíbenějším, pak vyfotíte a foto nahrajete na web, čímž se tak soutěže zúčastníte. Kalendář s tipy je tu až do 25. března, do kdy soutěž běží.

Jakým způsobem pak proběhne losování?

5 nejčastěji olajkovaných, nahraných tipů (fotografií), bude zařazeno do slosování a výherce pak bude přes FACEBOOK LIVE vylosován a vyrozuměn.

Pokud se budete do soutěže zapojovat, uveďte ke svému jménu, jak budete fotografii nahrávat, že jste se o soutěži dozvěděli právě z mého blogu – stačí ke svému jménu napsat „Jméno Příjmení – coolbrnoblog“

Držím vám palce, taková výhra je fakt skvělá a věřím, že by rozhodně potěšila… :) SILENT SPA je dokonalé místo, které rozhodně stojí za to vidět, zažít, na vlastní pocit. Zkrátka, je to tu doslova ráj na zemi – a kdo tu už byl, dá mi jistě za pravdu… :)

ODKAZ: SILENT SPA / web
ODKAZ: SILENT SPA / facebook

ODKAZ: THERME LAA – HOTEL & SILENT SPA / web
ODKAZ: THERME LAA – HOTEL & SILENT SPA / facebook