3 kosmetické „must have“, bez kterých se neobejdu! A vřele je doporučuji i vám… ;)

Holky, když máme dnes ten „svátek“ – je MDŽ, tak jsem si říkala, že pro vás budu mít jeden takový ryze holčičí článek, ve kterém vám chci představit svoje už roky nejoblíbenější kosmetické vychytávky, bez kterých nedám ani ránu! A vřele je chci doporučit i vám! Jedná se o absolutně nejlepší korektor pod oči, balzám na rty a lak na nehty. Znáte, používáte taky?

Co se kosmetiky týká, vyzkoušela jsem toho už opravdu obrovské množství. Jsou ale produkty, které jsem si zamilovala a které zatím žádné jiné nepřekonaly. A protože mi i vy často píšete o různé tipy – třeba na kosmetické vychytávky, rozhodla jsem se, že vám představím dnes 3 produkty, kterým jsem věrná už hezkou řadu let. Neznám totiž lepší! Jaké to jsou?

Hydratační korektor pod oči – Benefit Fake Up
Holky, neznám lepší korektor pod oči, je tak skvělý! Předčil dokonce do té doby můj nejoblíbenější od YSL Touche Éclat, a to je teda dost co říct. V čem je tento tak jiný?

Jedná se v podstatě o dvousložkový koretkor. Uvnitř tyčinky je korektor a kolem něj speciální, hydratační složka. Korektor dokonale eliminuje tmavé kruhy pod očima a navíc, hydratuje oční okolí, čímž zamezuje tvorbě drobných vrásek.

U korektorů pod oči – u naprosté většiny – mi totiž vždy vadilo, že pokožku přehnaně vysušují, čím jsou vrásky pod očima právě ještě víc vidět. Jiné korektory – ty tekuté, nebo krémové, zase dělají to, že do vrásek a záhybů „zalézají“, což ve výsledném efektu taky nevypadá moc hezky.

Tento korektor od Benefitu oční okolí projasňuje a celkově působí tak, že vypadáte svěže a odpočatě. Pro mě snad nejoblíběnější kosmetický poklad vůbec!

Výživný balzám na rty Nuxe Reve De Miel
Značku Nuxe miluju už pár let, většina produktů mi neuvěřitelně sedla. Líbí se mi vůně a celkově je mi příjemné i složení produktů. Asi nejvíc jsem si oblíbila medovou řadu – a z té je právě i tento senzační balzám na rty.

Nuxe Reve De Miel je přesně takový typ balzámu, který mně vyhovuje. Nemám ráda příliš mastné loje a balzámy, po kterých se rty moc lesknou.

Samozřejmě, že od balzámu určité promaštění očekávám, ale nesmí té mastnoty být moc a hlavně, nesmí být na pohled patrná. A přesně toto splňuje REVE DE MIEL. Je hutnější a na rtech zanechává matný efekt, což oceňuji nejvíc. Rty jsou přitom krásně vyživené a hebké a navíc, ta vůně! Dokonalá! Musíte vyzkoušet, protože pro mě je toto NEJ NEJ NEJ balzám na rty, který jsem kdy měla:)

Lak na nehty OPI
Mít hezké, upravené ruce, to je pro mě absolutní nutnost! Na manikúru nechodím, maximalně tak jednou za tři měsíce, je to pro mě – zcela narovinu – tak trochu ztráta času. Ruce si zvládám upravovat sama a také lakovat.

Nehty mám nalakované v podstatě pořád a moc ráda střídám různé barvy laků, třeba i tak, aby barva nehtů ladila s mým outfitem.

Co se laků týká, mám absolutního favorita a tím je značka OPI. Laky jsou sice možná trochu dražší, ale ve finále, když se nad tím zamyslím, vyjdou levněji, než jakékoliv jiné laky. Vydrží totiž opravdu dlouho, jsou ve velkém balení a hlavně, na nehtech opravdu drží. Můj rekord s laky OPI je 10 dnů bez toho, aniž bych lak musela odlakovat.

Navíc, laky mají kvalitní složení a sympatické také je, že nejsou testované na zvířatech. ;)

Všechny tyto produkty koupíte na eshopu Notino.cz.