Tip – sháníte novou vířivku? V Brně pro ni jedině do SPA Studia!

Mít doma, na terase, zahradě…vlastní vířivku? To je přímo sen! Vidina každodenní relaxace v ní je nesmírně lákavá – zkrátka, vířivky mají spoustu příznivců a věřím, že ji toužíme mít doma snad všichni. :) Vířivky si můžete koupit opravdu v různých typech, velikostech, zpracování – ovšem vždy je fajn myslet zejména na výrobce, kvalitu a poskytnutou záruku. Pokud právě nad vířivkou uvažujete, mám pro vás svůj tip! Zajděte se v Brně mrknout do nového SPA Studia Brno – najdete ho v Kohoutovicích na Libušině třídě 577/17. Právě zde nabízí vysoce kvalitní vířivky se špičkovými technologiemi od Canadian Spa International. Malé velké, levnější i rodinné. To hlavní – oceníte zde osobní přístup, veškeré poradenství velký výběr a záruky. Čtěte dál!

Vlastní vířivka doma, na zahradě, vám slibuje opravdu perfektní relax, chvíle pohody, ale i společný čas, který si užijete s partnerem, nebo dětmi… Pokud nad vířivkou a jejím pořízením uvažujete, rozhodně si přečtěte můj následující článek – myslím, že mám pro vás v tomto směru velmi zajímavý a užitečný tip!

Můj kamarád si v zastoupení nedávno otevřel velký autorizovaný showroom & obchod od této renomované značky, kterou do České republiky dováží již přes 14 let výhradní dovozce společnost SPA Studio – jedná se o pobočku SPA Studio Brno. Najdete ji v brněnských Kohoutovicích na Libušině třídě 17, ve zdejším nákupním centru – v 1. patře.

Vířivek, vířivých van, nebo dokonce velkých plaveckých vířivých bazénů SWIM SPA s širokým spektrem technologií je tu obrovský výběr – sama jsem až nevěřila, jaké úžasné produkty se v tomto ohledu vyrábí!

Proč právě SPA Studio jako prodejce?

V první řadě, pro velkou kvalitu zde nabízených vířivek. Jak mi tu Petr – můj kamarád vysvětli, kvalita vířivek, tedy zejména jejich skeletů, komponentů, trysek a mnoha dalších detailů se u mnoha výrobců značně liší. Asi nejhorším rozhodnutím je pořídit si vířivku asijské výroby, nebo ale i vířivku od malého prodejce. Zde opravdu bohužel můžete očekávat po relativně krátké době „únavu materiálu“ a nebo nedostatečné servisní a záruční zázemí.

SPA Studio – je výhradní dovozce do české republiky jak na pražské, tak i na brněnské pobočce a nabízí pouze unikátní vířivky a špičkové technologie na přání. V jejich nabídce se můžete setkat s vířivkami které jsou výkladní skříní s tryskami a nebo si vybrat nějaký krásný ekonomický model. Velmi oblíbené jsou prý rodinné modely.

Vířivky od Canadian Spa International na Moravě najdete pouze v brněnském showroomu!

Vířivky od této značky jsou opravdu vysoce kvalitní, jsou vyrobeny vůbec z nejkvalitnějších dostupných materiálů a jsou velmi odolné. Mimochodem, na skelet vířivek platí v tomto případě záruka dlouhých 10 let! Což je u ostatních výrobců vířivek také neobvyklé.

Mimochodem, firma pak také zajišťuje několik svých servisních středisek po celé České republice.

Pokud si nejste jistí, jaký typ, velikost, model, ale i funkce a technologie byste chtěli, využili…můžete si být ve SPA Studiu Brno jistí osobním přístupem a poradenstvím. Petr vám tu vždy velmi ochotně poradí, vše vám vysvětlí, doporučí vám tu nejlepší vířivku…

Mimo to, dozvíte se tu, jak také pečovat o vodu, jak nepoužívat chlór, jaké produkty používat – už dávno neplatí, že kvalita vody ve vířivce je závislá jen na tom, „kolik chloru nalejete“. :) Až jsem se sama divila, jak šetrné přípravky na ošetření vody dnes existují a jak nízké provozní náklady může vířivka mít.

Nová vířivka, kterou si pořídíte třeba právě od tohoto prodejce, vám určitě bude dělat radost, věřím, že budete spokojení s kvalitou, funkcemi, ale také se vzhledem a servisní podporou a zárukami. Vířivka může být nejen totiž i krásným designovým prvkem vašeho domova, ale také krásnou investicí do Vašeho zdraví, na kterou se vám bude i hezky dívat. :)

SPA Studio najdete v Brně na Libušině třídě 577/17 ve zdejším nákupním centru – v 1. patře.

ODKAZ: SPA STUDIO BRNO / facebook

ODKAZ: SPA STUDIO / web