Tip pro pevnou pokožku, krásné a zdravé vlasy – Coloxio Gold

Ve svém následujícím článku mám pro vás tip a doporučení na jeden zajímavý výživový doplněk, který jsem sama začala užívat. Mým cílem je zlepšit stav vlasů, pokožky – zpevnit ji, posílit kvalitu nehtů… A pro tento účel je nejlepší produkt s vysokým obsahem kolagenu. Na doporučení jsem tedy začala užívat přípravek Coloxio Gold od značky Tozax. Mám pro vás víc informací k tomuto přípravku – třeba někoho z vás osloví! Navíc, využijte i slevový kód cool15 s 15% na veškeré produkty z eshopu www.tozax.cz!

Netajím se tím, že po prodělaném covidu bohužel dostaly nejvíc zabrat moje vlasy. Ač jsem samotný covid měla víceméně s lehkým průběhem, následoval nepříjemný post covidový syndrom a s ním spojené právě i vypadávání vlasů. A povím vám, nebylo to nic příjemného – trvalo to několik měsíců a byla jsem vážně zoufalá.

Nyní už je situace lepší, ale i tak – snažím se své vlasy posílit a podpořit tak jejich kvalitu, zdraví a hlavně, růst.

Na doporučení jsem se rozhodla vyzkoušet přípravek Coloxio Gold od značky Tozax. Zaujaly mě pozitivní recenze, dobré složení a široké spektrum účinků.

Coloxio Gold je primárně určený pro zlepšení stavu pokožky, kvality vlasů a nehtů – což  je přesně to, co potřebuji. Mimo to vysoký podíl obsaženého kolagenu příznivě působí na stav kloubů, šlach a pojivových tkání.

Skvělý je i obecný anti-age efekt ve vztahu zejména ke kvalitě pokožky.
Coloxio Gold je obohacen o hydrolyzovaný kolagen, kyselinu hyaluronovou, vitamin C, zinek a selen.

Právě obsažená kyselina hyaluronová skvěle pomáhá bojovat proti stárnutí pokožky, váže se v těle na vodu a pomáhá udržovat dostatečnou hydrataci. Ta je klíčová pro mladistvý vzhled pleti.

Vitamín C je zase zásadní pro syntézu kolagenu v těle.

Super je také vysoká vstřebatelnost kolagenu a vysoký podíl jeho obsahu, a to 6000 miligramů na jeden sáček – tento produkt obsahuje jeden z nejvyšších podílů kolagenu na trhu!

Balení obsahuje 30 sáčků, tedy dávky na jeden měsíc. Já sama užívám teprve pár dnů a moc se těším na efekt! Stačí sáček rozmíchat ve vodě a vypít. ;)

Na www.tozax.cz pro vás také platí můj slevový kód cool15 s 15% na veškeré produkty z tohoto eshopu!

ODKAZ: TOZAX / web, eshop
ODKAZ: TOZAX / facebook
ODKAZ: TOZAX / instagram