Vánoční inspirace z obchodu HOMEDESIGN v Hodoníně

Pokud pravidelně sledujete můj blog, možná si vzpomínáte… Loni jsem vám tu psala o jednom kouzelném obchůdku, který je v Hodoníně. Jmenuje se HOMEDESIGN  a mají tu překrásné vánoční ozdoby, dekorace, přízdoby… Mimo to tu najdete také širokou nabídku krásného porcelánu, mimochodem, mají opravdu velmi pestrý sortiment luxusního porcelánu Villeroy & Boch! Pořídíte zde i kouzelné dárky pro vaše blízké, vonné svíčky, aroma difuséry, nebo nádherné umělé květiny. Mám pro vás spoustu fotek z tohoto obchodu – a pozor, nakupovat můžete i na jejich eshopu www.homedesignshop.cz. Víc info a hlavně, fotek v následujícím článku!

Troufám si tvrdit, že obchod s tak úžasnou nabídkou vánočních ozdob, vánočních dekorací, příkras, nebo s tak pestrým sortimentem luxusního německého porcelánu Villeroy & Boch nemáme ani u nás, v Brně. Opravdu, zboží v obchodě Homedesign v Hodoníně je opravdu jedinečné a tak nádherné!

HOMEDESIGN je česká rodinná společnost již s 12 letou tradicí, která provozuje v Hodoníně kamennou prodejnu bytových doplňků světových značek a také eshop. 

Právě teď, v předvánočním čase, je to v tomto obchůdku doslova pohádkové. Už jen samotná návštěva zde je zážitkem, kochat se celou tou nádherou, obdivovat ty úžasné věci… Zkrátka, takovou parádu v běžných obchodech s vánoční nabídkou skutečně neuvidíte!

Co tedy v obchodě Homedesgin přesně nabízí? Je toho spoustu!

V první řadě musím zmínit božské vánoční ozdoby, dekorace, příkrasy…od italské značky EDG. Jsou to v každém případě tak dokonalé kousky – zejména vánoční ozdoby jsou opravdu nádherné.

Vánoční ozdoby tu seženete ve všech barvách, v mnoha tvarech, s nejrůznějším typem zdobení, s aplikacemi, nebo i v čistém a jednoduchém stylu.

Myslím, že nejvíc vám o této kráse vypoví fotky – nafotila jsem tu pro vaši inspiraci mnoho krásných ozdob a upřímně, ani bych sama nevěděla, kterou si vybrat.

Ať už doma ladíte stromeček do jakékoliv barvy a stylu, určitě si tu ozdoby vyberete.

Mimo vánoční ozdoby na stromeček tu pak pořídíte další vánoční dekorace domů – nejrůznější figurky, doplňky, svícny…

Od značky EDG tu koupíte i krásné umělé květiny, opravdu v precizním zpracování. Květiny jsou z perfektních materiálů, často s použitím tkanin a od pravých jsou k nerozeznání.

Co také musím zmínit, tak široký sortiment porcelánu Villeroy & Boch – myslím, že tak pestrou nabídku tohoto nádherného porcelánu skutečně jen tak někde neuvidíte, a to ani u nás, v Brně.

Design porcelánu Villeroy & Boch je propracovaný, jedná se o velmi kvalitní kousky, které jsou doslova „rodinným pokladem“ a dědí se i z generace na generaci.

Zejména vánoční řady od Villeroy & Boch stojí za pozornost, motivy letošní kolekce jsou obrázky dětí – a vypadá to opravdu dokonale.

Mnohé další věci, které tu pořídíte, se skvěle hodí i jako vánoční dárečky!
Třeba jedinečné kávové soupravy s pravým zlatem od značky Goebel s motivy děl předních světových umělců.

V obchodě Homedesign najdete i širokou nabídku bytových vůní. Mimo vonné svíčky od oblíbených značek, jako jsou Yankee Candle, nebo WoodWick, tu koupíte i bytové vůně Millefiori…

…nebo nádherné designové katalytické lampy firmy Maison Berger Paris.

Dále tu najdete kvalitní a moderní dekorace, exkluzivní běhouny a prostírání Sander Table + Home, nerezové domácí potřeby WMF.

Zkrátka, nabídka obchodu, ale i eshopu Homedesign je opravdu jedinečná – musíte o ní vědět! :)

Kamennou prodejnu HOMEDESING najdete v Hodoníně na Masarykově nám. 122, k nákupům můžete ovšem využít i eshop, viz odkaz níže.

ODKAZ: HOMEDESIGNSHOP.CZ / web, eshop
ODKAZ: HOMEDESIGNSHOP.CZ / facebook
ODKAZ: HOMEDESIGNSHOP.CZ / instagram