Tip pro milovníky hor a hlavně Vysočiny!

Možná si vzpomínáte, nedávno jsem vám tu představila jedno opravdu příjemné ubytování na Vysočině – konkrétně Rodinný hotel Pod Bílou skálou, kde jsem strávila pár prázdninových dnů. Vysočinu mám moc ráda, celý život, často sem jezdím – a neuniklo mi, že tu vzniká jeden zajímavý apartmánový dům, o kterém jsem se dozvěděla právě v hotelu Pod Bílou skálou. Zaujalo mě to – je tu totiž stále možnost zakoupení apartmánů, které vám mohou sloužit k rekreaci, nebo i trvalému bydlení. Napíšu vám dnes o tom trochu víc – třeba se mezi vámi najde někdo, koho by něco takového mohlo oslovit. ;)

Oblast Vysočiny je pro nás, obyvatele Brna, asi těmi nejbližšími horami, kam se můžete vydat, na zimní, či letní dovolenou, spojenou právě se zážitky na horách. Ať už rádi lyžujete, běháte na běžkách, nebo jezdíte na kole, toto všechno si můžete na Vysočině užít.

Já mám Vysočinu moc ráda už od dětství, kdy jsme sem celá rodina jezdili, pocházím z Moravských Budějovic a právě na Vyočinu jsme to neměli daleko. V zimě jsme tu lyžovali, v létě jezdili na kolách a ráda na ty zážitky dodnes vzpomínám.

A i nyní, kdy mám sama děti, se sem vracím, vlastně kdykoliv během roku. Dobře to tu znám, vím, kam zajít, co vidět, zažít a myslím, že už mám odtud tolik zkušeností, že mohu doporučovat i ostatním.

Naposledy jsem na Vysočině, konkrétně v Moravských Křižánkách, strávila pár hezkých letních dnů o prázdninách, s kamarádkou a dětmi. Byli jsme zde v moc příjemném Rodinném hotelu Pod Bílou skálou – mimochodem, moji reportáž si můžete přečíst ZDE.

A právě zde jsem se dozvěděla o velice zajímavém projektu, který kousek odtud vzniká – jde o Apartmánový rekreační dům Studnice, který najdete v obci Studnice. Ta je pro zajímavost nejvýše položenou obcí Českomoravské vrchoviny, je v 784 m.n.m.

Apartmánový rekreační dům Studnice zde vzniká rekonstrukcí původní turistické chaty a nabídne pro zájemce celkem 20 apartmánů.

Ty můžete využívat buď pro rekreační ubytování, nebo i dlouhodobé bydlení v panenské přírodě. Myslím, že vlastnit něco takového je opravdu skvělá investice, které nebudete litovat. Zvlášť, pokud žijete ve městě, nejste tolik v kontaktu s přírodou, je takový apartmán naprosto výborná věc. Na rozdíl od chat a chalup s něčím takovým není tolik práce a vyplatí se sem zajet opravdu kdykoliv.

Přízemní apartmány budou mít zahrádky, ty podkrovní jsou projektovány jako prostorné ateliéry.

Navíc, majitelé apartmánů budou mít také ke společnému užívání k dispozici saunu, společenskou místnost (vinárnu) a místnost určenou ke skladování kol a lyží.

Pokud nad pořízením, investováním do něčeho podobného uvažujete, věřím, že by vás právě tento apartmánový dům mohl zaujmout. Je na krásném místě a s opravdu širokým množstvím vyžití v okolí. Nudit se tu rozhodně nebudete a Vysočina je skutečně nádherná. :)

Apartmány jsou, jak jsem se přesvědčila na webu (viz odkaz níže) stále volné. ;) Na víc vizualicí celého projektu se můžete podívat ve fotogalerii.

ODKAZ: APARTMÁNOVÝ REKREAČNÍ DŮM STUDNICE / web