Tip (nejen) pro kudrnky – čištění Malibu C v Salonu Okénka

Dámy – a nejen vy, s kudrnatou hřívou! Slyšely jste už o skvělém čištění vlasů Malibu C? Právě toto čištění dokáže s vlasy opravdu až zázraky! Vlasy se během mytí a následné péče zanáší, ulpívají na nich nečistoty, minerály z vody, ale i další látky – zejména ze stylingových produktů. Vlasy se pak časem přestávají lesknout, působí mdle, bez objemu a celkově „unaveně“. Čištění Malibu C vlasům vrací jejich krásu a život! Je proto fajn alespoň jednou za půl toto čištění absolvovat. Čištění Malibu C provádí právě i v Salonu Okénka, což je jediný salon v Brně, který pracuje s vlnitými vlasy dle populární CGM metody. Do tohoto salonu chodím i já a kudrnky, vřele vám jej doporučuji! V následujícím článku vám napíšu pár řádků právě o čištění Malibu C.

Kudrnaté a vlnité vlasy si žádají speciální péči a právě na tomto typu vlasů jsou zanesení a nečistoty velmi patrné. Vlnky plihnou, vlasy ztrácí lesk, objem a působí mdle… Obvykle je to známka toho, že vlasová vlákna, ale i pokožka hlavy si žádají pořádnou očistu!

Mimochodem, celkové očištění vlasů je nutné i před samotným zahájením CGM metody. Přípravky na vlasy, které nejsou totiž „CGM friendly“ a které celá řada z nás používala a používá totiž na vlasech ulpívají, respektive tedy  určité látky z nich, zejména silikony.

Jakmile se vlasy očistí, pak už je vhodné používat jen ty správné přípravky, které jsou dle CGM metody schválené. Ovšem i tak je fajn jednou za čas vlasy pročistit. I mytím se vlasy namáhají, usazují se na nich minerály z vody, které vlasy zanáší.

Skvělé na čištění vlasů je právě Malibu C. Tuto vlasovou proceduru provádí i v salonu Okénka, kde podle CGM metody pracují. Vždy vám tu i poradí, jak správně o vlasy pečovat také doma.

Malibu C je procedura, která se skládá z několika kroků a kterou provádí pouze v kadeřnických salonech. Vlasy se nejdříve důkladně omyjí Malibu C čistícím šamponem, který z vlasových vláken i z pokožky stáhne nečistoty.

Následně se pak aplikuje speciální Crystal gel s vysokou koncentrací vitamínu C. Tento gel se nechá na vlasech 45 minut, s působením konstantního tepla. Poté se tento gel smyje. Už při smývání, dle barvy gelu kadeřnice vidí, jak moc byly právě vaše vlasy zaneseny. Pokud je gel nažloutlý, šedý, hnědý…byly vlasy zaneseny hodně.

Poté se vlasy už buď upraví s CGM stylingem, nebo se stříhají, barví…

Výsledek po Malibu C čištění je viditelný okamžitě a je neuvěřitelný! Vlnky se více zvlní, vlasy se božsky lesknou – a celkově váš účes prokoukne.

Dámy, určitě si na toto čištění do Salonu Okénka zajděte, nebudete litovat!

Salon Okénka najdete v Brně na Svatopetrské 30.

ODKAZ: SALON OKÉNKA / facebook
ODKAZ: SALON OKÉNKA / instagram