Podzimní inspirace z TAKKO Fashion

Věřím, že značku TAKKO jistě mnozí znáte – móda tohoto německého brandu je na českém trhu již hezkou řadu let. Právě TAKKO se svou nabídkou, kvalitou, důrazem na udržitelnost módy… stále víc dostává do popředí zájmu a i já jsem byla překvapená, jak stylové kousky v TAKKO Fashion pořídíte! V obchodech TAKKO koupíte oblečení pro všechny příležitosti, super kousky si tu vyberou jak ženy, tak i pánové. Pestrý sortiment je zde ovšem i pro děti! V následujícím článku mám pro vás podzimní módní inspiraci právě z TAKKO Fashion!

Zcela upřímně, značka TAKKO mě svou nabídkou a celkovým konceptem, kdy klade důraz na kvalitu materiálů i udržitelnost, velmi mile překvapila. Samozřejmě, že jsem i já TAKKO znala, ale až nedávno jsem se s tímto německým brandem více seznámila. A jsem moc ráda, že inspiraci z obchodů TAKKO mohu předat i vám, čtenářům mého blogu! Jsem si jistá, že vás outfity, ale i další sortiment, který vám v tomto článku představím, osloví.

Prodejny TAKKO najdete v Brně na mnoha místech, především tedy ve všech brněnských nákupních centrech (přesný výčet obchodů najdete pod článkem). Sortiment je v každém z obchodů velmi pestrý, nakupovat zde mohou jak ženy, tak i pánové a opravdu skvělá nabídka je zde i dětské módy!

Já v TAKKU obdivovala i roztomilé a nádherné kousky pro malá miminka a batolata! Právě dětská móda je v TAKKO zastoupená velmi hojně, určitě tu pro děti najdete přesně to, co hledáte.

I pro starší děti TAKKO nabízí super věci, já tu vybavila na podzim i své dva syny. Pořídila jsem zde i perfektní dětské džíny – těch má TAKKO mnoho druhů na výběr, různé střihy, barvy… A opravdu, perfektní jsou zejména materiály! Džíny – a nejen ty dětské – mají podíl elastanu, jsou velmi pohodlné, měkoučké… Několik denimových kalhot z TAKKA jsem měla také na sobě, skvěle sedí, jsou komfortní pro pohyb, nikde neškrtí, netáhnou…

Návrháři značky TAKKO samozřejmě sledují i módní trendy – v kolekcích nechybí vždy mnoho modelů, které jsou pro danou sezónu také velmi „IN“. Abych i vám ukázala, že móda značky TAKKO nepostrádá styl, nakombinovala jsem pro vaši inspiraci několik outfitů, vhodných zejména pro aktuální podzimní období.

Snažila jsem se vám v rámci této módní inspirace také ukázat, že i na první dojem vzájemně nespojitelné může vypadat skvěle, a to zejména v ohledu barev! Oranžová a zelená? Proč ne!

Dámy, v TAKKU momentálně najdete mnoho krásných kabátů, podzimních bund, fleecových košil a nechybí i mnoho modelů z manšestru. Právě tento materiál je aktuálním módním trendem a ve skříni by vám rozhodně nějaký ten kousek z manšestru neměl chybět…

V aktuální nabídce dámské módy v TAKKO nechybí i zajímavé svetříky – dostupné v mnoha barvách, střizích a typech. Opět jsou z velmi příjemných materiálů! Moc fajn jsou i různé roláky, nebo mikiny – mě nadchla tato s obrázkem Minnie – ve výrazné zelené barvě. Mikinu jsem v rámci svého outfitu zkombinovala s kabátkem z umělého kožíšku a s džínami s vysokým pasem. Myslím, že takový ouftit působí ve výsledku velmi mladistvě – a dovolit si jej můžeme i my, ženy, kterým už 20, nebo 30 let není… :)

V TAKKU koupíte i krásné košile! Právě košile je kousek oblečení, který by vám v šatní skříni rozhodně chybět neměl… Jedná se o velmi nadčasovou záležitost, která nepodléhá „diktátu“ módy. Sama košile miluji, dají se nosit na mnoho způsobů!

TAKKO pak nabízí i doplňky, kabelky, tak až v obchodech budete – rozhodně také omrkněte!

Upřímně, na značce TAKKO je mi i sympatické, že v ohledu materiálů nepoužívá také pravé kožešiny – čímž dbá na etické zásady pro ochranu zvířat.
Oblečení TAKKO je vyráběno ekologickou cestou. Jako člen Better Cotton Initiative se zasazují o trvale udržitelné pěstování bavlny.
Oblečení se rovněž šije také v ověřených továrnách ve světě, kdy je jasně patrné, v jakých podmínkách se v daných továrnách pracuje.

V Brně naleznete obchody TAKKO v OC Campus, v Galerii Vaňkovka, v Olympii, v obchodním centru Futurum a v OC Královo Pole.

ODKAZ: TAKKO FASHION / web
ODKAZ: TAKKO FASHION / facebook
ODKAZ: TAKKO FASHION / instagram