Představuji: kouzelnou novinku jen kousek od Brna – La Casa Nuzířov

Jen malý kousek od Brna, v malebné vesničce Nuzířov, se nedávno pro veřejnost otevřela kouzelná novinka – La  Casa Nuzířov! Jedná se o vskutku výjimečné místo, naprosto ideální pro události nejrůznějšího charakteru. Právě zde můžete uspořádat svatbu, oslavu s rodinou, přáteli, je to zde perfektní i pro různá firemní setkání, teambuildingy, ale i užijete si tu i jakýkoliv jiný pobyt. Samotné prostory, které jsou po rozsáhlé rekonstrukci vyladěné do posledního detailu, si vás získají od prvního okamžiku! Budete si tu užívat soukromí, božský klid a komfort na každém kroku a věřte, až se vám odtud nebude chtít odjet. V La Casa Nuzířov jsem se byla sama nedávno podívat, udělalo to zde na mě velký dojem. Mrkněte na můj článek se spoustou fotek – pokud totiž hledáte místo, kde zrealizovat jakoukoliv událost, je právě La Casa Nuzířov rozhodně tím pravým!

Troufám si tvrdit, že v mnoha ohledech takto výjimečné místo, jako je La Casa Nuzířov, v blízkosti Brna rozhodně nemáme. La Casa Nuzířov je novinkou v malebné vísce Nuzířov, jen kousek od Lipůvky, která se pro veřejnost otevřela teprve nedávno. Cílem majitelů je nabídnout komfortní, plně vybavené místo s ubytovací kapacitou, které lze využívat pro organizovaní nejrůznějších akcí a soukromých eventů, jako jsou zejména svatby, rodinné oslavy, setkání s přáteli, ale firemní teambuildingy, nebo třeba rozlučky se svobodou…

Mimochodem, je to zde skvělé i pro organizaci oblíbených jóga pobytů! Prostory pro tyto účely disponují rovněž skvělým zázemím!

Původně hospodářská usedlost prošla velmi rozsáhlou rekonstrukcí, která se dotkla jak venkovních, tak zejména vnitřních prostor. Samotnou koncepcí i charakterem uzavřeného stavení mají hosté zaručené naprosté soukromí a klid. Zvenčí není do těchto prostor vidět, nebude vás nikdo rušit – což je skvělé zejména pro zmiňované svatby, oslavy…

Venkovní prostory La Casa Nuzířov jsou samy o sobě úžasné, ideální pro akce,  které mohou probíhat částečně i venku. Svatební obřady se tu mohou konat na svatební louce umístěné v zadní části stavení, opět v soukromí.

Co vás nadchne už na první pohled – svatební stodola! Právě stodoly jsou pro akce typu svateb velmi vyhledávané, mají opravdu dokonalou atmosféru. A pokud se ještě patřičně nazdobí…je to úžasné!

Venkovní prostory pak disponují i dalším zázemím, najdete tu krásná posezení s pergolou, koutky pro umístění rautů a pohoštění, sweet barů… Výhodou je pak také parkování pro 10 aut přímo na pozemku.

Ovšem, v La Casa Nuzířov stojí za zmínku i vnitřní prostory, které jsou stejně, jako i ty venkovní, v dokonalém designu evokující středomořský styl. Samotné stavení po rekonstrukci získalo jedinečnou podobu, které vévodí bílá barva, jednoduché dekorativní prvky, kvalitní dřevěný nábytek.

Ve spodní části stavení je hostům k dispozici plně vybavená kuchyně – využijete ji jak při akcích, oslavách, svatbách, tak i při soukromém ubytování. Pro posezení ve více lidech se tu pak nachází společenská místnost – jídelna.

Posedět tu lze u prostorného stolu, ovšem využít můžete i celé spodní patro a zdejší zákoutí.

Co vás ovšem doslova nadchne – pokoje! Celkem 5 pokojů s celkovou kapacitou 18 osob se nachází v horním patře stavení.

Pokoje, stejně jako celé prostory, prošly rovněž rozsáhlou rekonstrukcí. Každý z pokojů je trochu jiný, liší se i ve velikosti, ovšem každý je úžasný! Pokoje jsem zde viděla všechny a upřímně, nevěděla bych, který si vybrat… :)

Každý z pokojů je opravdu prostorný a disponuje i sociálním vybavením.
Mě okouzlily i dekorace, doplňky – každý detail budete obdivovat.

La Casa Nuzířov je ideální jak pro nejrůznější eventy, tak i pro pobyty – můžete sem zajet s rodinou, skupinou přátel a užít si společně strávený čas, v soukromí, v tak nádherném prostředí.

Možností, co zde dělat v okolí je opravdu spoustu! Místo obklopují lesy – je to zde perfektní na procházky do přírody, turistiku, houbaření…
Z Nuzířova pak vede cyklostezka do ani ne 2km vzdálené vesnice, kde se nachází restaurace, obchod s potravinami, dětské hřiště, cukrárna, nebo i farma s koňmi – tady si můžete objednat i vyjížďku!
Za zmínku pak stojí i velmi turisticky vyhledávaný cíl a přírodní památka – Malhostovická pecka.

V zimě můžete v okolí vyrazit na běžky!

Není problém se také domluvit na organizaci jakékoliv vaší akce na klíč. Majitelé La Casa Nuzířov spolupracují s koordinátorkou, která vám zajistí absolutně vše, přes catering, výzdobu, květiny, dort… a to nejen na svatby, ale i na oslavy, večírky, rozlučky se svobodou!

Termíny pronájmů La Casa Nuzířov se plní rychle, v tuto chvíli si tu můžete rezervovat svatební termíny pro rok 2024. Ovšem nyní v podzimním a zimním období – tento i příští rok – jsou tu stále volné termíny!
La Casa Nuzířov si můžete pronajmout i coby hezké místo, odkud budete podnikat výlety a užijete si tu fajn víkend, nebo i dny v týdnu… Pro rezervace jsou zde volné i termíny během Vánoc!
Rezervace & více info – viz web, odkaz níže.

Jedinečné místo pro vaši svatbu, oslavu, nebo i příjemný pobyt – La Casa Nuzířov – najdete jen kousek od Brna v Nuzířově 10.

ODKAZ: LA CASA NUZÍŘOV / web, rezerevace
ODKAZ: LA CASA NUZÍŘOV / facebook
ODKAZ: LA CASA NUZÍŘOV / instagram