TIP na zdravé a kvalitní obouvání (nejen) pro děti!

Ve svém dnešním článku bych vám ráda představila jednou skvělou značku, se kterou jsem se sama nedávno seznámila. Jmenuje se „BF“ a nabízí opravdu velice kvalitní a zdravotně nezávadné pantofle – pro děti, ale i pro dospělé. Jsou super coby domácí obuv, ale oceníte je třeba i v létě, na běžné nošení ven. Co je také velmi sympatické, tak cena, která je v ohledu velké kvality naprosto senzační. Pantofle BF seženete na eshopu www.bf-pantofle.cz a věřím, že si vaši pozornost určitě zaslouží – čtěte dál! POZOR – navíc do konce března platí na eshopu sleva 20% (po zadání kódu brezen20 )

Určitě máte tu stejnou zkušenost, co já – coby domácí obuv je jednoznačně nejpohodlnější právě tento typ pantoflí, které vám chci dnes představit i ve svém článku. Tyto pantofle jsou skutečně bezkonkurenční, protože zajišťují to hlavní – že se vám v nich bude chodit skvěle. A o to přece jde na prvním místě.

A zejména doma, kam se často vracíme po celém dni v práci, kde jsme byli „na nohou“, to pohodlí doma oceníme a uvítáme. Proto je určitě fajn vybrat si coby domácí obuv právě takto pohodlné boty – pantofle.

Určitě tento typ pantoflí dobře znáte – mimochodem, nabízí je i v lékárnách, coby zdravotně nezávadnou obuv. A právě třeba v lékárnách jste mohli narazit na značku BF, což jsou naprosto úžasné pantofle, kvalitní, měkké, pohodlné a mimo to, za opravdu perfektní ceny.

Proč právě pantofle BF?
Mají celou řadu benefitů a super vlastností. Sama jsem měla možnost vidět několik modelů, pantofle jsem si i vyzkoušela, jsou lehounké a opravdu moc pohodlné.

Pantofle BF jsou celokožené – což je samo o sobě zárukou velké kvality. Na nohou opravdu dobře sedí, díky koženému pásku s dírkami si je můžete upravit přesně podle vaší velikosti.

Stélka je taktéž kožená, navíc vyměkčená a má zdravotní klenbu, navíc je tato stélka prodyšná. Takže je to i vhodná obuv pro teplé dny, nebo se dají tyto pantofle nosit právě i jako letní venkovní obuv. Super je i tlumící polštářek proti nárazům, nebo vyměkčená přední část, která tlumí tlak na prsty. Zkrátka se v těchto pantoflích chodí opravdu úžasně.

Podrážka pantoflí nebarví, je to tedy ideální obuv právě pro domácí užití, dají se nosit jak na boso, tak i s ponožkou, nebo se silonkou. Pantofle mají navíc ochranný lem proti okopnutí.

Super je i samotný design pantoflí – krásné jsou modely pro děti, nebo i jedinečné kousky pro ženy, určené třeba i coby letní pohodlná obuv.
Na výběr je mnoho kousků pro muže i ženy, navíc v široké velikostní řadě.

Mimochodem, pro děti jsou v nabídce i modely s možností odnímatelných pásků, které pantofle fixují přes patu. Tyto pásky jsou variabilní a jak píši, dají se zcela odejmout. Pro děti, myslím, naprosto super věc. ;)

To důležité – kde seženete?
BF pantofle koupíte na eshopu www.bf-pantofle.cz a mimo to, je možnost osobního vyzvednutí v obuvi ESTILO ve Šlapanicicíh (na adrese Brněnská pole 11).

POZOR – navíc do konce března platí na eshopu sleva 20% (po zadání kódu brezen20 ).

ODKAZ: BF PANTOFLE / web, eshop
ODKAZ: BF PANTOFLE / facebook