Tip na výlet s dokonalým gurmánským zážitkem!

 Jak už všichni, co sledujete můj blog, možná dobře víte, moc ráda jezdím do Luhačovic, konkrétně do Wellness & spa hotelu Augustiniánský dům, kde je to ve všech ohledech naprosto skvělé…

augustian

…však jsem Vám o tomto krásném místě už několikrát psala, v mnoha souvislostech – popsala jsem Vám své dojmy a postřehy, proč to tu miluji já…(více si můžete pak přečíst na blogu ZDE).

Tento hotel je totiž naprosto skvělým místem k relaxu a odpočinku. Je tu božský klid, nádherné, designové prostředí, krásný interiér – a to nejdůležitější, vynikající služby, kdy je Vám při každém Vašem kroku patrné, že host a jeho přání je tu na prvním místě. Zkrátka, pokud sem někdy pojedete, věřím, že se sem budete rádi vracet, stejně, jako já…:)

luha1

Pro všechny z Vás, kdo toto místo ještě neznáte, nebo jste tu už byli a rádi si tu pobyt zopakujete, mám zajímavý tip – právě na jednu událost, která se v tomto hotelu bude konat.
Wellness & spa hotel Augustiniánský dům totiž slaví 6. narozeniny !!!

A při té příležitosti zde můžete využít velmi zajímavé a mimořádně lákavé nabídky:) 

gurmansky_vikend_Sapík_02_2015

Wellness hotel Augustiniánský dům ve dnech 11 .-13.3. 2016 slaví 6. výročí od svého otevření. Při té příležitosti si tu můžete užít nevšední zážitek v podobě gurmánského večera s hudebním doprovodem a prezentací jídel vyhlášeného šéfkuchaře Pavla Sapíka.

A pozor – speciální gurmánský večer bude pro ubytované hosty ZDARMA! Stačí si totiž zakoupit kterýkoliv pobyt z nabídky hotelu (více zde – Wellness & Spa hotel Augustiniánský dům – nabídka pobytů).

Vůbec – gastronomie obecně je v tomto hotelu naprosto skvělá. Opravdu! Všechna jídla jsou tu skutečně vynikající, kvalitní, připravené z dobrých a čerstvých surovin. Skladba menu se tu navíc často váže k danému ročnímu období a sezónnosti používaných ingrediencí.

Gurmánský-víkend-Augustian-3-1024x681

Krásné je také prostředí, ve kterém jíte – v zimních měsících je to designová restuarace, v letních pak můžete jíst také na terase, která navazuje na restauraci.

Gurmánský-víkend-Augustian-7-830x552

Zajímavostí také je, že v místní kuchyni používají bylinky z bylinkové zahrádky, kterou najdete v parku před hotelem. Mimochodem, bylinky najdou své uplatnění také při mnoha wellness procedurách.

Augustiniánský dům je plný pozitivní a příjemné energie, kterou tu načerpáte i Vy. Je to místo, které bylo vybudováno už před 111 lety, s duchovní posláním. A je tu opravdu i dnes vidět a cítit, že celý tým, který se o hotel stará, usiluje, aby zde stále toto duchovní poslání přetrvávalo. To se mi tu tolik líbí a oceňuji to. Zkrátka – stojí to zde za návštěvu…sami se přesvědčíte:)

ODKAZ: WELLNESS & SPA HOTEL AUGUSTINIÁNSKÝ DŮM/web
ODKAZ: WELLNESS & SPA HOTEL AUGUSTINIÁNSKÝ DŮM/facebook

ODKAZ: AUGUSTIAN LIFE/web/eshop