Tip na vánoční dárek, kterým zaručeně potěšíte – darujte zdraví!

S blížícími se Vánoci pro vás mám opět tipy na hezké a originální dárky pro vaše blízké, kterými potěšíte… Myslím, že dárkem, který je zárukou úspěchu, je poukaz na služby, které obdarovaný využije a co víc, které mu mohou i zásadní měrou pomoci.
Proto, ráda bych vám doporučila coby vhodné dárky na Vánoce dárkové poukazy z centra ViaRa Salve. Toto centrum totiž nabízí velice komplexní služby v ohledu péče o naše zdraví – velmi sympatické také je, že zde aplikují poznatky jak klasické, tak i alternativní medicíny. Využít zde můžete různé diagnostické analýzy, které pomohou určit zdravotní obtíže a nastavit tak vhodnou léčbu. Oblíbené jsou zde fototerapie, kdy můžete koupit více terapií v rámci zvýhodněného balíčku. Nově do ViaRa Salve můžete zajít i na maderoterapii!
Centrum ViaRa Salve nabízí dárkové poukazy buď na konkrétní služby, nebo poukazy ve vámi nastavené hodnotě – obdarovaný se pak může sám rozhodnout, které služby v centru využije. 
Tipy na vánoční dárky z centra ViaRa Salve v článku!

Jak mi dáte jistě za pravdu, vymyslet vhodné vánoční dárky pro své blízké, to bývá každoročně často problém… Zvláště, když chcete darovat něco, co dotyčnému udělá opravdu radost a hlavně, co také využije…

Ideálním dárkem je něco, co pro daného bude mít i určitou „přidanou hodnotu“ – kdy získá třeba i to, co mu zpříjemní a zkvalitní život. A co je víc, než darovat službu v oblasti péče o to nejcennější, co máme – o naše zdraví!

Proto, chtěla bych vám dát prostřednictvím tohoto článku doporučení – darujte poukazy na služby v centru ViaRa Salve! Toto centrum jsem vám na svém blogu již mnohokrát představila (více ZDE).

Centrum ViaRa Salve nabízí velmi pestré a hlavně, komplexní služby v ohledu péče o naše zdraví. Jak již zmiňuji v úvodu, velmi sympatické je, že zde spojují poznatky z oblasti jak klasické medicíny, tak i z alternativních směrů.
Cílem je poskytnout každému z klientů péči sestavenou přesně na míru, dle daných obtíží. Filozofií centra ViaRa Salve je i cesta té nejšetrnější, ovšem účinné péče.

Co vás asi také zajímá – tak portfolio nabízených služeb. Velmi oblíbená je zde fototerapie – ta je využívána mimo jiné pro léčbu i regenaraci. Jedná se o naprosto bezpečnou metodu, která je efektivní v mnoha ohledech péče o zdraví, navíc má i estetické účinky. 

Klienti ve ViaRa Salve využívají také fyzioterapii, akupunkturu, ozonoterapii, infuzní terapie, je zde k dispozici třeba i psychologicko- pedagogická poradna, či Bachovy esence pro harmonizaci mysli…

Mimo to, oblíbené jsou v tomto centru i různá cvičení – zdravotní cvičení s Kájou vždy ve čtvrtek v 9 hodin, jóga zdravě se Zuzanou v pondělí v 18 hodin.

Mimochodem, na cvičení lze zakoupit voucher – dárkový poukaz na 12 lekcí s čerpáním od ledna.
Pokud by byl zájem o zdravotní cvičení pro malé skupiny (minimálně od 6 osob), například v rámci jedné firmy, je možné si toto v centru ViaRa Salve individuálně objednat!

Vyhledávanou novinkou je ve ViaRa Salve také maderoterapie – nyní navíc můžete využít i nabídku, že k maderoterapii získáte 3 fototerapie zdarma!

Zkrátka, spektrum působnosti je skutečně pestré – klienti zde řeší mnohé zdravotní obtíže, kdy jak jsem zmínila, vždy se přihlíží k individuálním potřebám každého z nich.

Nicméně, služby se ve ViaRa Salve stále rozšiřují – aktuálně zde nově klienti mohou využít tří specifických diagnostických metod!

Využít zde můžete diagnostické vyšetření – jedná se o kombinaci vyšetření jak z pohledu klasické tak i celostní a tradiční čínské medicíny.
Toto vyšetření zahrnuje podrobnou anamnézu, fyzikální vyšetření, konzultaci aktuálního zdravotního stavu.

Velmi vyhledávaná je v centru ViaRa Salve také energetická analýza organismu – tato diagnostika se provádí biorezonančním přístrojem IMEDIS Expert 4.x umožňuje určit a vyhodnotit energetickou kondici organismu z pohledu TČM (teorie pěti prvků, pentagram, meridiány) a v kombinaci základních vyšetřovacích metod TČM následně určit, kterému syndromu TČM aktuální zdravotní stav odpovídá.

Novinkou je zde diagnostické vyšetření s krevním testem – využít můžete tyto testy:

Vyšetření z živé kapky krve – Dark field mikroskopem v temném poli

Balanční test – Zinzino – poskytující údaje o vaší rovnováze omega-6: omega-3.

Vitamín D Test 

HbA1c Test – Měření dlouhodobé hladiny cukru v krvi

Zkrátka, ve ViaRa Salve můžete podstoupit nejrůznější přesně cílené diagnostiky, které dokáží velmi přesně určit potřeby vašeho těla.

To důležité – právě na služby ve ViaRa Salve můžete zakoupit dárkové poukazy! Tyto poukazy, buď na konkrétní službu, nebo v určité hodnotě s volným výběrem služby, se hodí coby dárek pro každého – ať už pro rodiče, prarodiče, nebo partnera…

Poukazy na služby ve ViaRa Salve můžete pořídit i pro své zaměstnance – které mohou využít i při čerpání různých bonusů!

Hezkým dárkem pak může být i členská VIP karta na služby do centra ViaRa Salve.

Poukazy pak zakoupíte přímo v centru ViaRa Salve na Masarykově 25, případně je možné si poukazy nechat zaslat domů poštou (objednat lze poukazy i telefonicky na tel. +420 777 506 660, případně přes email info@viarasalve.cz).

Darujete poukaz ke zdraví – co je v životě důležitější?

Centrum ViaRa Salve nově najdete na Masarykově 25 (vchod v průchodu).

ODKAZ: VIARA SALVE / web
ODKAZ: VIARA SALVE / facebook
ODKAZ: VIARA SALVE / instagram