Oslaďte si (nejen) prosinec – bez nadbytečných kalorií – v bistru Zdravě, chutně…LOW CARB!

Prosinec je v mnohém ohledu velmi „speciální“ měsíc – z celého roku! :) Hlavním důvodem, proč prosinec prožíváme nad rámec obvyklého režimu, jsou samozřejmě Vánoce. Jsme naladění na sváteční atmosféru, ale zároveň jsme ve stresu, shonu – mnozí máme spoustu práce, kupujeme dárky, pečeme cukroví… a také, dopřáváme si více v jídle a pití, že? A pak si obvykle v lednu dáváme předsevzetí, že začneme zdravěji jíst, zhubneme… No, návraty do zmiňovaného režimu často nebývají snadné.
Proto, mám pro vás tip – jak si dopřát – třeba i sladké – a tolik nehřešit. Vsaďte na low carb stravu, vyzkoušejte výborné dezerty, dortíky…připravené bez mouky a cukru! Vše toto ochutnáte v bistru Zdravě, chutně…LOW CARB na Zámečnické 3 od Low Carb Cakes by Lin, nyní tu mají k dostání i výborný vaječný likér bez cukru slazený stévií! V prodeji pak zde budou i hotová těsta na vánoční cukroví – perníčky, linecké…
Sladká inspirace na zdravé mlsání v mém následujícím článku… ;)
V předvánočním období si jistě mnozí rádi dopřejeme i to, co jindy během roku ne… Ať už to jsou sladkosti, dobroty na různých akcích a večírcích, nebo i více alkoholu… Vánoce jsou s tímto už tak nějak spojené, sama to znám ze své zkušenosti.
Ale řekněme si na rovinu, to přiznání pár kil navíc v lednu už tak příjemné není, že? :)
Zkuste se nad tím zamyslet – a dopřejte si vynikající jídlo, sladkosti, nebo i alkohol – jen v trochu jiné podobě! Ideální volnou je low carb strava, v rámci které můžete jíst v podstatě vše, jen je nutné, aby tato jídla byla připravena s minimem sacharidů.
Už dlouho vám zde doporučuji jediné čistě low carb bistro v Brně – Zdravě, chutně…LOW CARB, které najdete na Zámečnické 3. Právě zde se můžete s kvalitní low carb stravou seznámit.
Mimo výborná obědová jídla, jídla studeného bistra, saláty…tu jsou ve vitríně vždy k dostání vynikající dezerty, dortíky, zákusky… výběr je tu velmi pestrý a často se tu setkáme i s mnohými novinkami!
Veškeré sladké speciality připravuje pod svou značkou Low Carb Cakes by Lin přímo majitelka bistra, Linda Kovaříková. :)
Na pečení Linda používá kvalitní mouku – mandlovou, ořechovou a kokosovou. Coby sladidlo pak stévii, která je navíc zcela bez kalorií!
Dalšími surovinami jsou přírodní, kvalitní ingredience – máslo, šlehačka, čerstvá smetana…
Do dortů i dezertů Linda používá výborné krémy z mascarpone, smetany… Veškeré dezerty, sladkosti, dorty…mají minimální počet sacharidů, dále obsahují zdraví prospěšné tuky a bílkoviny.
Mimochodem, veškeré low carb dezerty & sladkosti jsou vhodné i pro diabetiky, sportovce, celiaky…
V sortimentu jsou pak i low carb dezerty bez laktózy a veganské!
Chuťově i vzhledově dokonalé dorty si od Lindy můžete i objednat – na oslavu, party, nebo i jen tak! Já si od Lindy objednala dortů už několik a všechny byly úžasné!
Dorty je fajn objednat vždy alespoň 14 dnů předem. Můžete objednávat přímo v bistru Zdravě, chutně…LOW CARB na Zámečnické, nebo i přes zprávy na sociálních sítích bistra, viz odkazy níže. 
Kromě dortů a zákusků najdete ve vitríně bistra i různé tyčinky, sušenky, perníčky a drobné pečivo.
V prosinci si tu můžete koupit i vaječné likéry bez cukru, slazené stévií – jsou svým druhem velmi unikátní!
Novinkou jsou také hotová těsta Low_carb_cakes_by_Lin na vánoční cukroví (na linecké, na perníčky…) pro ty, kteří si cukroví nestihli objednat, nebo si rádi pečou sami doma.
Mimochodem, v bistru si nyní můžete prohlédnout i zakoupit krásné obrazy od umělkyně Klaudie Švrčkové – prodejní výstava zde bude cca 2 měsíce. Určitě si prohlédněte, její obrazy v duchu pop-art stylu jsou velmi originální a osobité! :)
Bistro Zdravě, chutně…LOW CARB najdete v centru Brna na Zámečnické 3.

ODKAZ: ZDRAVĚ, CHUTNĚ…LOW CARB / instagram
ODKAZ: ZDRAVĚ, CHUTNĚ…LOW CARB / facebook