Inspirace – nádherné brýle Jimmy Choo a Victoria Beckham v optice Fénix

Opět jsem zde s inspirací z optiky Fénix v Kroměříži! Ten výběr je tady opravdu až neuvěřitelně pestrý, zkrátka – stále se tu můžete seznamovat s mnohými novinkami v ohledu brýlí, a to ať už se slunečními, nebo dioptrickými…
Při své poslední návštěvě jsem vám zde nafotila krásné kousky z kolekcí luxusních a exkluzivních značek – jedná se o dioptrické brýle Jimmy Choo a Victoria Beckham. Mě si tedy naprosto získala druhá uvedená značka, brýle od Victorie Beckham jsou vysoce nadčasové, módní a stylové! Prohlédněte si fotky v mém následujícím článku…

Pokud si chcete vybrat brýle skutečně z velmi pestré nabídky, doporučuji vám zajet právě do optiky Fénix v Kroměříži. Jsem si naprosto jistá, že právě tady najdete takové brýle, ze kterých budete skutečně nadšení!

Výběr značek, jednotlivých modelů, typů…je tu opravdu široký. Můžete tu strávit i hodinu – brýle můžete zkoušet skutečně dlouho. :)

Sluneční i dioptrické brýle jsou v optice Fénix k dostání od mnoha značek – dnes vám ovšem představím několik obrub na brýle dioptrické od skutečně luxusních brandů, jakými Jimmy Choo a Victoria Beckham rozhodně jsou!

Začnu u značky Jimmy Choo – tyto brýle jsou skutečně výjimečné! Oceníte propracované detaily a také výrazné zdobení, díky kterému dané brýle často připomínají až jedinečný šperk.

Brýle Jimmy Choo se stanou ozdobou, kterou budete jistě rádi a s hrdostí nosit.

Mimo svůj design jsou obruby Jimmy Choo i lehounké, na obličeji je vůbec neucítíte.

Nafotila jsem vám také brýle od ikonické Victorie Beckham!
Stejně, jako platí u módních kolekcí této britské návrhářky, tak i brýle jsou vysoce módní a elegantní.

Mě si tedy kolekce brýlí Victorie Beckham jednoznačně získala. Mám ráda výrazné obruby v čistě jednoduchém, celistvém designu – a přesně takové tyto brýle jsou.

Dominantním prvkem u brýlí Victorie Beckham je často i jejich tvar – dokonale podtrhne vaši celkovou image.

Já bych si tedy rozhodně mezi těmito obrubami vybrala. :)

V optice Fénix také  můžete podstoupit vyšetření zraku na profesionální úrovni – a to na přístrojích, které dokáží detekovat případnou potřebu dioptrií, umí odhalit i vážnější obtíže a některé oční vady…

Chtějte pro svůj zrak jen to nejlepší, zaslouží si to – zajeďte se podívat do optiky Fénix!

Optiku Fénix najdete v Kroměříži na adrese Riegrovo náměstí 179 / Dům Vogl.

ODKAZ: OPTIKA FÉNIX / web
ODKAZ: OPTIKA FÉNIX / facebook
ODKAZ: OPTIKA FÉNIX / instagram