Představuji novinku ve Vaňkovce – stánek Cheese Market!

Jsem moc ráda, že vám mohu představit další velmi zajímavou novinku v Brně! Možná jste si už všimli – v přízemí Galerie Vaňkovka najdete nově otevřený stánek s výběrem kvalitních zahraničních, slovenských a českých sýrů – Cheese Market! Mimo sýry zde koupíte i vynikající uzeniny, delikatesy, olivy, paštiky, nebo vína! Mimochodem – dárkové balíčky, nebo poukazy na nákup zde mohou být i skvělým tipem na Vánoce! Stánek Cheese Market a jeho nabídku vám představím ve svém následujícím článku se spoustou fotek…
Taky patříte k milovníkům sýrů? Já se tedy rozhodně hlásím! :)
Proto – musím vám napsat o doslova „sýrové novince v Brně“ – a věřím, že vás následující informace potěší stejně, jako mě.
Před nedávnem se v přízemí Galerie Vaňkovka otevřel nový kiosek Cheese Market, kde si vyberou všichni příznivci kvalitních sýrů i prémiových delikates!
Jedná se pak o třetí provozovnu značky Cheese Market, prodejny najdete také v Olomouci a v Ostravě.
Cheese Market nabízí výběr kvalitních potravin, se zaměřením tedy primárně na sýry, ale i na kvalitní uzeniny. Jedná se ve většině případů o značky a dodavatele, jejichž produkty v běžných obchodech většinou nenajdete.
V kiosku Cheese Market si tedy vyberou zejména všichni gurmáni a milovníci dobrého jídla, ale i vína!
Jak jsem napsala, Cheese Market se specializuje na sýry – a to z celé Evropy! Koupíte zde vynikající francouzské, italské, španělské, slovenské sýry, ale i ty od domácích dodavatelů. 
Vyberete si sýry vyrobené klasicky z kravského mléka, ale i sýry kozí, ovčí… Rozmanitá je i škála sortimentu sýrů dle doby jejich zrání – mají zde jak sýry čerstvé, mladé, jemné…tak i ty vyzrálé, které v sobě obsahují krystalky soli, které těmto sýrům dodají ještě lepší a výraznější chuť. 

Velmi oblíbené ze sortimentu jsou pak slovenské sýrové speciality ze Zázrivé – určitě mnozí dobře znáte. Můžete si koupit například korbáčiky, nitě, kuličky a samozřejmě také slovenskou tradiční brynzu!

Mimo sýry v nabídce kiosku Cheese Market nechybí také výtečné uzeniny – ty si můžete nechat nakrájet i na velmi jemné plátky!
Zákazníci si sem rádi chodí pro italský pršut, mortadelu, pancettu…

Kromě krájených uzenin doporučuji vyzkoušet i sušené francouzské klobásy z oblasti Auvergne, které tvoří vždy vepřové a nějaká přidaná příchuť od zvěřiny po oříšky. Skvělé jsou prý i maďarské klobásy – k dostání i pikantní.

K vínu i výběrovým uzeninám se vždy hodí dobré víno, souhlasíte?
Právě i víno je v nabídce Cheese Marketu zastoupeno – jedná se o vína ze Španělska a z Itálie.

Doplňkový sortiment pak tvoří další pochutiny a delikatesy – španělské mandle na olivovém oleji, olivy, sušená rajčata, nebo paštiky, a to francouzské Jean brunet a české paštiky značky Via delicia.

V kiosku Cheese Market si můžete koupit také dárkové balíčky s vybranými specialitami!
Balíčky zde jsou vždy k dostání už nějaké připravené, v různé velikosti a s různým složením dobrot. Ovšem, moc rádi vám zde na počkání připraví balíček na přání, s vámi vybranými specialitami.

Vybrat si tu můžete také větší dárkovou krabici, do které si sestavíte výběr produktů. Mimo to, bohatou sýrovou mísu vám tu připraví i na vaši událost. 

Mimo to, Cheese Market nabízí také dárkové poukazy, a to v hodnotách 200,-, 500,- a 1.000,-. 

Dárkové poukazy, ale i dárkové balíčky, krabice…jsou skvělým tipem na dárek, kterým opravdu zaručeně potěšíte, a to každého milovníka dobrého jídla. :)

Zastavte se do nového kiosku Cheese Market – určitě budete z tak pestré nabídky nadšení!

V Brně najdete stánek Cheese Market nově v Galerii Vaňkovka v přízemí, dále jsou prodejny Cheese Markete v Olomouci v Galerii Šantovka a také v Ostravě nákupním centru Forum Nová Karolina.