Inspirace – outfity (nejen) na lyže z obchodů Intersport!

Zima je tady – a s jejím příchodem se samozřejmě můžeme těšit také na zimní radovánky, zejména tedy na hory & lyže! Plánujete si letos pořídit novou zimní výbavu, funkční, pohodlnou, ale stylovou?
Pak se rozhodně zajděte mrknout do obchodů Intersport – v Brně najdete prodejny dvě, a to v Galerii Vaňkovka a také v Olympii.
Aktuálně je zde už pestrý výběr kolekcí na lyže i pro další zimní aktivity. Několik outfitů jsem vám zde nafotila pro inspiraci – mrkněte v následujícím článku se spoustou fotek!

Zcela upřímně mohu napsat, byla jsem opravdu až překvapená, jak nádherné věci pro zimní sporty v Intersportu najdete! Vše je samozřejmě i funkční, ovšem – také módní! Právě my, milovnice stylového oblékání, si tu na své zaručeně přijdeme – vybrat zde můžeme opravdu velmi designové kousky, ve kterých nám to bude na svahu zaručeně slušet!

Prodejny Intersport prošly loni změnou, celková koncepce, vybavení i styl obchodů jsou velmi příjemné, designu vévodí přírodní prvky. Jedná se o tzv. pure concept, jehož cílem je symbolizovat důležitost udržitelnosti a šetrného přístupu k přírodě.

V Intersportech se vám bude vybírat a nakupovat tedy opravdu skvěle – je z čeho vybírat, navíc oceníte i dostatek personálu, kdy se vám vždy může někdo věnovat.

Zpátky k zimní nabídce v Intersportu! Už nyní se tu pro zimní sporty vybavíte doslova od A – Z, pořídíte zde veškeré zimní vybavení – lyže, lyžařské boty, snowboardy (i když nabídka tohoto vybavení nyní stále přibývá) a nechybí i pestrá škála zimního oblečení!

Kolekce zimního oblečení jsou v Intersportu pro tuto sezónu už téměř kompletní – a jak píšu, opravdu se jedná o pestrý výběr mnoha jedinečných věcí!

Já vám zde několik outfitů nafotila pro inspiraci – jedná se o kousky od značek McKinley, Dare2be, Icepeak, Luhta a Nikkie…

Každá z výše uvedených značek nabízí i kompletní sety na lyže – tedy bundy a lyžařské kalhoty, fajn je i výběr drobných doplňků – čepic, rukavic…

Naprosto úchvatný byl overal od značky Dare2be! K dostání i v černém provedení. Velmi dobře sedí a krásně tvaruje postavu. Na svahu je i praktický – na záda vám zima určitě nebude. :)

Vydařená je také kolekce Nikkie – zejména tedy bundy z vysoce lesklého, vinylového materiálu. Mimochodem, tyto bundičky klidně užijete i na běžné zimní nošení!

Omrkněte také kolekci Luhta – v rámci které jsou k mání kousky v mnoha barvách.

Určitě vám doporučuji zajít se do Intersportu podívat – jsem si jistá, že v Brně hezčí oblečení nejen na lyže nenajdete!

Obchody Intersport najdete v Brně v Galerii Vaňkovka a také v OC Olympia Brno.

ODKAZ: INTERSPORT / web
ODKAZ: INTERSPORT / facebook
ODKAZ: INTERSPORT / instagram