Tip na stylové ubytování v Mikulově – v Dream Apartment Mikulov!

Malebné městečko Mikulov je jistě nejen mojí srdeční záležitostí! I když už to tady znám velmi dobře, jezdím sem stále tak ráda… Nejraději tedy s partou kamarádek, z toho už jsme si udělaly hezkou tradici. :) Mikulov má co nabídnout – je tu spousta skvělých podniků, restaurací, kaváren, v létě to tu žije i kulturou, na jaře je to zde zase ideální pro výlety do okolí, do přírody…hlavně, když kvetou šeříky a všechno kolem se zelená. Miluji to tady! A právě pozvánkou do Mikulova pro vás bude můj následující článek – mám pro vás i tip, kde se zde ubytovat! V soukromí a s naprostým komfortem. V Mikulově jsem navštívila útulný Dream Apartment Mikulov – útočiště tu najdete jak na víkendy, prodloužené víkendy, nebo klidně i na více dnů… V Mikulově nás čeká i mnoho zajímavých akcí – napíšu vám o nich víc!
I
nfo & rezervace ubytování přes email dreamapartmentmikulov@gmail.com, nebo na tel. 723 403 750.

Na každý výlet do Mikulova se opravdu těším – a i když toto město pro mě rozhodně není cizí, vracím se sem tak ráda. V každém ročním období to zde má svou charakteristickou atmosféru, zcela jinou a typickou… Procházky zdejšími uličkami, židovskou částí, návštěvy hospůdek, kaváren…nemá to chybu!

Zkrátka, do Mikulova stojí za to zajet – na výlet, ale i na více dnů! Mimochodem, Mikulov je i skvělou „přestávkou“ na cestě do Bratislavy, do Vídně…

Pokud výlet plánujete a řešíte, kde se ubytovat v Mikulově – mám pro vás svůj tip! Možností je zde samozřejmě celá řada, ale pokud stejně, jako já dáváte raději přednost klidu a soukromí, pak bych vám určitě doporučila zdejší Dream Apartment Mikulov!

Nachází se v klidné části města, cca 5 minut chůzí od centra.
Dream Apartment Mikulov je opravdu nádherný! Určitě vás nadchne hned, jak vstoupíte dovnitř.

Tento velmi prostorný apartmán v Mikulově nabízí celkem 3 ložnice, celková kapacita je 6 osob. Pokud se tu tedy ubytujete například ve skupině přátel, můžete mít i vlastní soukromí v ložnici.

Design apartmánu je moderní, každý doplněk, kousek nábytku je vybrán tak, aby do tohoto interiéru skvěle ladil.

Hostům je pak k dispozici i plně vybavená kuchyně, koupelna, ve které je i vana – mnozí jistě uvítají! :)

Radost vám pak určitě udělá také vybavená vinotéka, která funguje na samoobslužné bázi.

Dream Apartment Mikulov je ideální jak pro rodiny s dětmi, tak i pro skupinky přátel. Strávit tu můžete víkend, prodloužený víkend, ale i více dnů – zkrátka, jsem si jistá, že se tu budete cítit rozhodně jako doma. :) To soukromí, pohoda a krásné vybavení vás nadchne!

Moc fajn je pak i možnost parkování v těsné blízkosti apartmánu, a to až pro 3 auta.

Za sebe můžu napsat, že i cenově jsou zde přijatelní!
Více info & rezervace přes email dreamapartmentmikulov@gmail.com, nebo na tel. 723 403 750.

V Mikulově se bude v blízké době konat také mnoho zajímavých akcí – níže je jejich výčet. Výlet tak můžete spojit i s hezkým kulturním zážitkem!

29. do 31.3. 2024 Velikonoční Mikulov
17.-19.5. Slavnosti města Mikulov
11.-13.6. Filmový festival Mikulov
28.6. krojovane hody v Mikulove
6.7. Mikulovske sklepy OPEN (velká a skvělá akce)
6.-8.9. Palavske vinobraní

Pokud hledáte tip na komfortní ubytování v soukromí v Mikulově, zkuste to právě zde – určitě se vám tu bude líbit! :)

ODKAZ: DREAM APARTMENT MIKULOV / facebook
ODKAZ: DREAM APARTMENT MIKULOV / instagram