Tip na rozvoz výborných jídel – z Restaurace Maxwell!

Určitě mi dáte za pravdu když napíšu, že není nad to občas „hodit vaření za hlavu“ a objednat si něco dobrého domů… Třeba taková výborná pizza, burger, grilovaná žebra…to se alespoň u nás doma vždy setká s úspěchem. Proto, mám pro vás tip, kde si výborná jídla – pizzu, burgery, ale obědová menu můžete objednat! Před svátky jsem ochutnala jídla z rozvozu Restaurace Maxwell, najdete ji v Újezdě u Brna. Super je, že rozvoz má Restaurace Maxwell do 10km zcela zdarma! 
Z Restaurace Maxwell si můžete objednat i více dobrot, třeba na vaši oslavu, nebo jinou akci. :) Jídla si můžete objednat buď přímo přes web www.restaurace-maxwell.cz, nebo telefonicky na čísle 544 211 031. Víc v mém následujícím článku!

Věřím, že služeb rozvozu jídel určitě mnozí rádi využíváte… I já jsem ráda, když čas od času nemusím doma pro rodinu vařit a objednáme si domů něco dobrého. Třeba to, co si doma zaručeně nepřipravíme – hlavně pizzu! Pizzu milují snad všichni, koho znám a i u nás doma se těší mimořádné oblibě, hlavně tedy u dětí! :)

Chci vám dát proto tip, kde si pizzu, ale i další opravdu vynikající jídla můžete objednat!
Před svátky jsem ochutnala několik specialit z Restaurace Maxwell, kterou najdete v Újezdě u Brna. Tato restaurace funguje tedy pouze na bázi rozvozu, ale i tak – doporučuji vyzkoušet! Jsem si jistá, že vám bude také moc chutnat!

Právě rozvoz pizzy v Brně a okolí je často vyhledávanou otázkou – a pizzu si můžete z Restaurace Maxwell také objednat!

Na výběr mají spoustu druhů pizzy, těsto si sami připravují a jejich pizzy jsou v okolí už přímo vyhlášené! Pizzu si také můžete vybrat ve dvou velikostech. Nám pizza chutnala moc, těsto tenké, křupavé a všechny ingredience vynikající!

Lidé si pak rádi objednávají také burgery, v nabídce je 6 různých druhů. Potvrzuji, že i burger byl výborný.

Dále v nabídce najdete grilovaná žebra, křídla, řízečky…vše to jsou oblíbená jídla, na kterých si většina z nás pochutná! Mimochodem, jídla z Restaurace Maxwell si můžete objednat také na různé oslavy, rodinné sešlosti i jiné akce…

Od pondělí do pátku pak z Restaurace Maxwell rozváží také obědová menu, na výběr je vždy ze dvou jídel + polévka.

Je možnost i domluvit se na závoz obědů do firem! Jídla si pak můžete vyzvednout případně i sami, a to v Restauraci Maxwell v Újezdě u Brna na Nádražní 222.

Určitě vás potěší i příznivé ceny jídel a také to, že do 10km je rozvoz zdarma! Což také nebývá jinde zvykem…
Dovoz od 10 do 15km je pak za poplatek 60,-, od 15 do 20km 85,-.

Objednávat jídla z Restaurace Maxwell můžete od úterý do čtvrtka od 10. do 20. hodiny, v pátek a sobotu od 10. do 21. hodiny, v neděli od 10. do 20. hodiny, v pondělí je zavřeno. Objednávky buď přímo přes web www.restaurace-maxwell.cz, nebo telefonicky na čísle 544 211 031, možnost platit online kartou.

Tip na rozvoz pizzy v Brně? Vyzkoušejte dobroty z Restaurace Maxwell, určitě budete moc spokojení!

ODKAZ: RESTAURACE MAXWELL / web, objednávky
ODKAZ: RESTAURACE MAXWELL / facebook
ODKAZ: RESTAURACE MAXWELL / instagram