Pozvánka na výbornou snídani, brunch, na kávu i dezerty – do kavárny Limonado Cafe v Horních Heršpicích!

Kam na dobrou kávu, snídani, dezert, posedět a zpříjemnit si den? Moje oblíbené téma, na které i vám moc ráda předávám inspiraci! A věřte, právě ve směru kaváren je v Brně stále co objevovat! Copak v centru, tam si mezi mnoha kavárničkami můžete vybírat, ale v jiných částech Brna už je fajn jít na jistotu, třeba i za doporučením!
Proto, čtěte dál – ráda bych vás pozvala do příjemné kavárny Limonado Cafe, kterou najdete v Horních Heršpicích – zde na ulici Kšírova 107/218, přímo u kruhového objezdu. Právě v těchto končinách Brna moc kaváren není – proto věřím, že můj tip oceníte. :) V Limonado Cafe si dáte dobrou kávu, ale také snídaně, které můžete pojmout i jako brunch a také palačinky! A chutnat vám tu budou i oblíbené chlebíčky od Bubi delikates! 
Maminky tady uvítají i menší dětský koutek… Zkrátka – až nebudete vědět, kam v Horních Heršpicích na kávu, posedět…zkuste právě Limonado Cafe!

Objevování nových kaváren, to je něco pro mě! :) A věřte, kavárenská kultura je v Brně opravdu na velmi dobré úrovni – v našem městě je mnoho skvělých kaváren, které si můžete snadno zamilovat… Samozřejmě, v centru je kaváren i restaurací nespočet, ovšem v okrajových částech už je dobrých podniků méně. Ale i tak – najdete je zde!

Tentokrát bych vás chtěla pozvat do Horních Heršpic – a ruku na srdce, víte, kam zde do kavárny?
Věřím, že i díky mém článku už půjdete na jisto – právě v Horních Heršpicích na ulici Kšírova najdete moc příjemnou kavárnu Limonado Cafe – kavárnu určitě nepřehlédnete, nachází se totiž přímo u kruhového objezdu. Problém s parkováním zde není – v okolí je vždy mnoho možností.

Kavárnička je příjemná, útulná – a oceníte tu i velmi pestrou nabídku!
Dáte si tu dobrou italskou kávu L’antico, domácí limonády, milkshaky…

Ovšem, na co si sem rozhodně zajděte, tak na snídaně – ty můžete pojmout i jako brunch!
Snídaně – brunch se podává od 8. do 14. hodiny, objednat si můžete míchaná vajíčka, anglickou snídani, nebo roastbeef bagel…

Hlady tu nebudete ale i odpoledne, kdy můžete využít odpolední, stálou nabídku! Dáte si toasty, nebo bagel…

Pečivo tu odebírají od skvělého pekařství Křižákovi – sama znám a mohu jen doporučit!

Co vám tu určitě doporučuji ochutnat, tak palačinky – ty tu mají přímo vyhlášené! Palačinku si sestavíte sami – vyberete si náplň, ovoce, posyp, nebo i něco navíc!

Ve vitríně pak najdete celou řadu dezertů a zákusků – jsou domácí od vyhlášené @kachnadortuje.
V nabídce sladkých dezertů pak nechybí vždy i nějaký zcela bezlepkový.

Lidé sem pak rádi chodí také na chlebíčky! Ty sem dodávají známé Bubi delikatesy z Maloměřic.

V kavárně Limonado Cafe si pak určitě všimnete i krásných kytic a květin – i ty si tu můžete zakoupit! Jsou z brněnského Zahradního kvítí – a jsou opravdu nádherné!

Mimochodem, snídaně a dobroty z Limonado Cafe je možné odebírat i do firem – třeba v okolí, opravdu v Horních Heršpicích příliš mnoho míst, kde si dát snídani, kávu, nebo i oběd není!

Zastavte se do Limonado Cafe a seznamte se s tímto příjemným místem!
A prohlédněte si zde i krásné obrazy – můžete si nějaký koupit i domů! ;)

Kavárnu Limonado Cafe najdete na ulici Kšírova 107/218 v Brně – Horních Heršpicích, otevřeno je zde pondělí až pátek 8. – 19:00, v sobotu od 8. do 17:00.

ODKAZ: LIMONADO CAFE / facebook
ODKAZ: LIMONADO CAFE / instagram