Pozvánka do mé oblíbené kavárničky – do nové OMNI Café & Brunch na Pekařské!

Na sklonku minulého roku mi udělalo pár záležitostí osobně velkou radost… Poznala jsem několik zajímavých lidí, se kterými dál spolupracuji, přibylo v mém životě nové „psí miminko“ a také, moje blízká kamarádka otevřela překrásnou kavárnu – a zrovna v místech, kde se já denně pohybuji. Tato kavárna – i přes to, že je právě mé kamarádky – si mě získala a je takovým mým „denním útočištěm“. Ta atmosféra, klid, pozitivní energie, ale i výborné snídaně a přístup personálu, kdy vám rádi připraví i to, na co máte zrovna chuť…zkrátka, tady si to musí zamilovat naprosto každý!
Proto – zvu i vás do nové kavárny OMNI Café & Brunch na Pekařské 56 – už jste tu byli?

Určitě to všichni moc dobře znáte – máte nějaké místo, kam si vždy rádi zajdete, kam se těšíte a ten čas strávený tady si dokonale užíváte. Ať už si tu vychutnáte chvilky o samotě, s přáteli u kávy, nebo s obchodními partnery, je vám tu zkrátka fajn… Může to být třeba kavárna, restaurace, cukrárna…nějaké takové „milé útočiště“, kde se budete cítit vítaní.

Já pár takových míst v Brně mám, kam vždy ráda zajdu… A právě na sklonku minulého roku jsem si jedno nové i našla – moje blízká kamarádka si otevřela nesmírně útulnou, příjemnou a pohodovou kavárničku v Brně na Pekařské 56 – kavárna se jmenuje OMNI Café & Brunch a vřele vám všem doporučuji sem zajít!

Nicméně, než vám o této kavárně napíšu víc – jsem si jistá, že mnohým bude název „OMNI“ minimálně známý a povědomý! Aby také ne…právě tato kavárna navázala na oblíbenou a dnes již uzavřenou kavárnu OMNI v Medlánkách. Ale věřte, nové OMNI na Pekařské vám bude to původní v mnohém připomínat. Rozhodně v pohodové atmosféře, skvělé nabídce a empatickém a přívětivém přístupu personálu.

Skutečně – a to jsem v Brně „obešla“ snad všechny kavárny – jen málokde se běžný zákazník cítí tak vítaný, jako právě v OMNI.

Nespornou výhodou kavárničky OMNI je pak i její otevírací doba – každý všední den 7-17h a v sobotu 9-16h. Právě kaváren, které jsou otevřené již od 7. hodiny opravdu moc není – zrovna já tu bývám často už před 8. hodinou. :)

V OMNI si pak zaručeně vyberete – ať už ze stálé nabídky – snídaní, sladkých i slaných, nebo pak i z nabídky denní, v té najdete vždy polévku, salát  a něco dalšího…

Snídaně tu mají naprosto luxusní! Právě na snídaně sem chodím velmi často – miluji jejich omelety – můžete si vybrat, s čím si ji přejete připravit. Výborná jsou i parmazánová vejce. A to pečivo! Ač pečivo běžně vůbec nejím, tady si ho vždy ráda dám – berou ho z oblíbeného pekařství Klásek. Chleba – hlavně „roubeňák“ – je snad ten NEJ chleba, co znám!

K snídani vám ho v OMNI rozpečou, přidají máslo – ne, tomuto opravdu nejde odolat. :)

Doporučuji i jejich polévky – připravují je tu bez mouky a dochucovadel, jen ze zeleniny a kvalitních surovin.

Dobroty si vyberete i ve vitrínách nebo na pultu – tady mají třeba výborné cookies sušenky, které peče paní Lída, které tu obsluhuje. Vyzkoušejte, má je vynikající!

Jinak si tu vždy můžete vybrat i různé dezerty – klasické, nebo i ty low carb (za což jsem moc vděčná já) – odebírají sem dezerty od Lindy Kovaříkové / Low Carb Cakes by Lin.

Mimo to, každou středu sem berou úžasné dobroty od populární Dezertíny!

Vyberete si tu pak i různé obložené chleby – super volba třeba na svačinu.

Zkrátka, jsem si jistá, že v OMNI si vybere naprosto každý. A jak slyším i z okolí – lidé sem chodí opravdu rádi a také, rádi se i vrací. A já se vůbec nedivím, přeji Nině – majitelce – ať se jen daří a ať se toto úžasné místo udrží v Brně co nejdéle!

Nové OMNI Café & Brunch najdete na Pekařské 56, přímo naproti vstupu do FNUSVA.

ODKAZ: OMNI CAFÉ & BRUNCH / web

ODKAZ: OMNI CAFÉ & BRUNCH / facebook
ODKAZ: OMNI CAFÉ & BRUNCH / instagram