Tip na skvělý výlet (nejen) pro děti – rodinná Farma Belliny

Často mi od vás chodí dotazy na zajímavé výlety do okolí Brna, vhodné ideálně a hlavně pro děti. Jeden opravdu skvělý tip pro vás mám – chci vám vřele doporučit výlet na nádhernou Farmu Belliny, kterou najdete asi 40 min. od Brna, v malebné vesničce Kramolín. Chovají zde celou řadu zvířátek, která si můžete pohladit, můžete je pod dohledem nakrmit a být tak v jejich bezprostřední blízkosti. Hlavním „lákadlem“ jsou ovšem hlavně koně a poníci, na kterých se tu můžete projet! Mimo to, pořádají zde i různé zajímavé akce, v létě pro děti příměstské tábory… Zkrátka, je to tady moc fajn, na výlet doslova jako dělané! I já jsem tu zažila moc hezký den, projela jsem se po dlouhé době na koni a určitě se sem vrátím, má to tu velké kouzlo. Víc v mé následující reportáži se spoustou fotek! :)

Zvířata miluji už od dětství a kdykoliv mám možnost, ráda do přírody a právě i ke zvířatům chodím. Je to pro mě ten nejlepší možný relax a nejen pro mě, ale i pro mé děti, které k lásce ke přírodě a zvířatům vedu od útlého dětství.

Výlety za zvířátky jsou obecně velmi oblíbené, a to nejen pro nás, dospělé, ale samozřejmě hlavně pro děti. U zvířat děti mohou získávat i správné návyky, jak o ně pečovat, starat se, učí se i prvním krokům k zodpovědnosti. Vy, co děti máte, mi dáte jistě za pravdu – čas strávený u zvířátek si děti zkrátka užívají nejvíc!

Proto pro vás dnes mám jeden moc hezký tip, právě na „výlet za zvířátky a do přírody“, a to jen kousek od Brna!

V malebné vesničce Kramolín (najdete za Oslavany, cca 40 minut jízdy z Brna) se nachází rodinná Farma Belliny. Chovají tu mnoho zvířátek – koně, poníky, oslíka, kozy, slepičky, kačeny, prasátko, pejska, kočky… Farma je otevřená celoročně, a to i pro veřejnost.

Tato rodinná Farma Belliny je tedy skvělým výletním cílem – kdy se vydáte za zvířátky. Konají se tu komentované prohlídky farmy, máte jedinečnou možnost dostat se do bezprostřední blízkosti zvířátek, můžete je pod dohledem krmit, hladit, mazlit… Zcela upřímně, těchto možností, kdy jste takto blízko u zvířat, opravdu moc nebývá!

Tou největší atrakcí zde jsou samozřejmě vyjížďky na koních a ponících. Ty je nutné rezervovat předem, a to buď telefonicky na čísle 734 826 425, nebo do zpráv na FB Farma Belliny. Projížďku budete mít rezervovanou samozřejmě se zkušenou instruktorkou, která vám bude po dobu jízdy plně k dispozici, bude dbát také na bezpečnost.

Pro děti jsou ideální pak poníci – ty tu mají dva a děti zde na nich jezdí moc rádi! Poníčci jsou menší a pro děti naprosto ideální.

Ale i velké koně zde mají moc hodné, já se na jednom z nich projela a bylo to úžasné!
Na konících i ponících si tu můžete vyjet do přírody, nebo na jízdárnu, která se nachází v těsné blízkosti farmy.

Velkou zajímavostí jsou pak letní příměstské tábory, které se zde konají! Pro děti je zde zajištěný celodenní program – samozřejmě se zvířátky. Nechybí soutěže, zábava a také je samozřejmostí stravování.

Mimochodem, pro děti z Brna je zajištěná i doprava z/do Brna.

Myslím, že coby prázdninový program naprosto ideální – venku, v přírodě a se zvířaty. Víc informací o táborech a možnosti přihlášení přímo pod tímto odkazem na webu.

Na Farmě Belliny se konají i různé zajímavé akce zaměřené hlavně na děti, plné her, soutěží a samozřejmě, hlavně zvířátek – proto sledujte FB Farma Belliny, ať jste v obraze a třeba vám nějaká hezká akce neunikne. :)

Nejbližší akce je zde už tuto sobotu 16. dubna – jedná se o akci Malý farmář. Pro děti jsou připravené hry, stanoviště se zvířátky, která si budou moc krmit, hladit a také se svezou na konících a ponících.

Na Farmě Belliny je opravdu krásně, moc milé jsou i majitelky, které vás tu provedou, postarají se o vás, seznámí vás se zvířátky… Zažila jsem se zde fajn den a ráda se zase brzy vrátím!

Farmu Belliny najdete v Kramolíně 29, z Brna cca 40 minut jízdy.

ODKAZ: FARMA BELLINY / web
ODKAZ: FARMA BELLINY / facebook
ODKAZ: FARMA BELLINY / instagram