Tip na skvělou zábavu pro celou rodinu – venkovní uniková hra Ukradené oříšky!

Věřím, že svým následujícím článek potěším a inspiruji zejména všechny z vás, kdo máte děti – a hledáte zajímavé způsoby a aktivity, jak právě s dětmi trávit volný čas. Víte, že si v Brně můžete s dětmi zahrát skvělé venkovní únikové hry? Je to super zábava pro celou rodinu, navíc si užijete čas strávený venku, v přírodě a zažijete netradiční dobrodružství. Tyto hry v Brně nabízí POEG, centrum venkovních únikových her – a jednou z her, o které vám chci dnes napsat, jsou „Ukradené oříšky“ – tuto hru si můžete zahrát přímo v centru Brna, v parku v Lužánkách! A věřím, že bude bavit celou rodinu. ;) Víc v následujícím článku…

Sama jako máma dvou dětí se neustále snažím vymýšlet pro své syny nějaké zajímavé aktivity, které kluky budou bavit – a kdy budeme moct trávit čas všichni spolu. Zvláště teď, o prázdninách, kdy jsou děti doma a volného času mají spoustu, se myslím tip na zajímavý program víc než hodí.

A právě jedno doporučení pro vás mám i ve svém následujícím článku! Víte, že si v Brně můžete zahrát skvělé a zábavné venkovní únikové hry?

Únikové hry se obecně těší velké oblibě – i já s dětmi na „únikovky“ často chodím, ovšem upřímně, vůbec jsem nevěděla, že existují i únikové hry venkovní. Na vnitřní únikové hry chodím s dětmi obvykle během zimy, kdy se nedá moc co dělat… A únikovky jsou fajn způsobem, jak děti zabavit.

Ovšem, letos jsem se dozvěděla, že únikové hry si můžeme v Brně zahrát i venku! Tyto hry nabízí POEG – centrum venkovních únikových her. V nabídce je zde několik her – na různých místech. A jednou z nových her jsou pak „Ukradené oříšky“ – hra, kterou si zahrajete přímo v centru Brna, v parku v Lužánkách!

Věřte, právě venkovní únikové hry jsou opravdu super program – pro celou rodinu, ale můžete s sebou vzít i kamarády, prarodiče, zkrátka kohokoliv, kdo se bude chtít zapojit. Na venkovních únikových hrách je skvělé, že trávíte čas venku, poznáte krásná místa a k tomu zažijete i nevšední dobrodružství.

O čem hra „Ukradené oříšky“ je, co vás čeká a jaké úkoly budete plnit, to vám psát nemohu, přišli byste o překvapení a zábavu. :) Prozradím jen, že se stanete detektivy a budete řešit zapeklitý případ. ;) Hra je vhodná pro děti od 4 let, menším dětem samozřejmě můžete poradit a pomoci. ;)

Určitě vás zajímá i princip, jak se do hry zapojit a jak vlastně začít hrát.

Účast na hře si můžete koupit přímo na stránkách POEG – ZDE. Samotným průběhem hry vás pak provází aplikace ve vašem mobilní telefonu, která postupně odkrývá trasu, zadává úkoly a kontroluje správná řešení. Je to jednoduché, dostupné pro každého. Super je, že si i sami vyberete čas, který vám na hraní hry vyhovuje. Zkrátka, jediné, co budete s sebou potřebovat, je nabitý mobilní telefon. K tomu dobrá nálada, děti, rodina, kamarádi. Věřím, že si užijete super čas, zábavu, na kterou budete ještě dlouho vzpomínat.

A vaše děti budou mít z takového (nejen) prázdninového programu určitě velikou radost. ;)

ODKAZ: POEG – venkovní únikové hry / web
ODKAZ: POEG – venkovní únikové hry / facebook
ODKAZ: PEOG – venkovní únikové hry / instagram