TIP na skvělé masáže – salon RELAX BODY

Umíte si najít chvíli jen pro sebe, kdy si dopřejete skvělý relax? Pokud zatím žijete hektický život, skoro „bez přestávky“, je nejvyšší čas to napravit:)

V dnešní uspěchané době většina z nás žije často bez ohledu na svůj vlastní odpočinek, který je nesmírně důležitý. Každé zastavení pro nás bývá jen „ztrátou času“, který můžeme přece využít nějak více efektivně – prací.
Také se ve výše zmíněném sami vidíte? Pokud ano, věřte, že byste s tím měli něco udělat.

Neúprosné pracovní nasazaní, stres a vysoké nároky – to všechno si totiž jednou vybere svou „daňˇ. Nicméně, i já můžu potvrdit, že jsem podobný, hektický život vedla. V podstatě, moje pracovní tempo je čím dál vyšší, nicméně oproti předchozím rokům si dopřávám – aspoň jednou za čas – luxus v podobě chvíle relaxu. Ptáte se, v jaké podobě? Nejlepší volbou jsou přece masáže, díky nim se dokonale uvolníte a zároveň uděláte něco pro své zdraví.

3

Jak si ale vybrat ty správné, když je masážních salónů dnes tolik? Můžu Vám potvrdit, vše je v první řadě o schopnostech maséra. To je ta nejzásadnější věc, díky které se budete cítit po masáži jako znovuzrození:)

Kromě thajských masáží, o kterých jsme Vám už psaly a které Vám také doporučujeme, jsou skvělé i klasické masáže, které mají mezi lidmi stále spoustu příznivců. A právě tyto masáže si skvěle užijete v masážním salónu RELAX BODY v Brně.

logo

Právě zde si můžete vybrat z široké nabídky různých tipů masáží, samozřejmě včetně zmíněné „klasiky“ – sportovní relaxační masáže. Certifikovaný masér Zdeněk Barták je opravdu mistrem svého oboru, je právě tím masérem, který „to skutečně umí“.

Pořád se ještě ptáte, proč si masáž dopřát?
– masáže výrazně zlepšují stav pokožky, která je díky pravidelným masažím více odolná a pevná
– během masáže klesá hladina stresových hormonů, které škodí našemu zdraví
– odborně provedená masáž urychluje tok lymfy v těle, urychlíte odchod škodlivých látek
– masáž zvyšuje prokrvení kloubů a jejich funkci
– během masáže se narušuje podkožní tuk a zrychluje se podkožní metabolismus
– profesionálně provedená masáž se podílí na prevenci onemocnění srdce a cév

Salon 900

Kromě známých masáží si v tomto salonu můžete užít třeba Lymfatickou masáž, Medovou masáž, Masáž lávovými kameny, nebo oblíbenou čokoládovou masáž.

photo22_b

 

Co bychom určitě měly zmínit  jsou také velmi přijatelné ceny. Udělejte si čas jen pro sebe a užijte si v salonu RELAX BODY úžasnou masáž, věříme, že nebudete litovat:) Můžete zde zakoupit také dárkový poukaz na masáž – mimochodem, skvělý tip na dárek:)

Celý seznam nabízených služeb si pak prohlédněte: ZDE

ODKAZ: RELAX BODY/WEB
ODKAZ: RELAX BODY/FACEBOOK