Závislost? Kabelky!!!

Když je řeč o módě – bez čeho my ženy fakt nedokážeme žít? No přece bez kabelek, ty jsou absolutní nutností!:)

Pro kabelky máme my, ženy, přímo slabost. Nevím, čím to je, ale prostě asi tak, jak se muži rodí s nějakou danou vášní k autům, motorkám a dalším (z našeho holčičího pohledu nesmyslným) plechovým „krámům, tak my, ženy, máme snad už od dětství pevně zakotvenou lásku k botám, kabelkám a šperkům. Neznám snad jedinou zástupkyni něžného pohlaví, které by nesvítily oči při pohledu do výlohy s kabelkami:)

A vzhledem k tomu, že jsme doposud nevěnovaly kabelkám, taštičkám, peněženkám a dalším skvostům tohoto typu na blogu větší prostor, je opravdu ten nejvyšší čas to napravit, co říkáte?:)

Při našich nedávných nákupech v Olympii jsme totiž s Terezou narazily na italskou značku CARPISA, která navrhuje a vyrábí právě kabelky. A ačkoliv jsme zatím tomuto obchodu nevěnovaly větší pozornost (v Olympii je otevřený pouze krátce, od 7. listopadu – je to vůbec jediná pobočka značky v ČR – v novém konceptu), byly jsme opravdu moc mile překvapeny – jednak nádhernými modely, které jsou zde k sehnání a také skvělými cenami! 

10603335_723854034317341_5629545475191628898_n

Myslím, že právě značka CARPISA dokonale splňuje to, co si přeje většina „kabelkových“ zákaznic – spojuje kvalitu, skvělý design s důrazem na každý propracovaný detail a také cenu, která je velmi přístupná. 

car11

CARPISA je velmi úspěšná italská módní značka, která se zabývá prodejem kabelek, praktických aktovek, peněženek, kvalitních kufrů a módních doplňků pro ženy i muže. Carpisa svým zákazníkům nabízí mimořádně kreativní a kvalitní módu z dílen špičkových italských návrhářů za příznivé ceny. K dostání je vždy Basic kolekce a aktuální módní kolekce jaro/léto, podzim/zima.

Nás v Carpise zaujala hlavně velmi široká nabídka různých modelů kabelek – vybere si tu opravdu každá žena, v každém věku a v každém stylu. Modely tu koupíte jak v klasických barvách a designech, tak v odvážnějším provedení – v kombinaci různých materiálů, s použitím výraznějších barev, či vzorů.

car3

V Carpise si ovšem vyberou i muži – velká je nabídka peněženek, aktovek a pracovních tašek – jak ve sportovním, nebo více formálním provedení.

car4

Pokud rádi cestujete, určitě si tu najdete také vhodné zavazadlo – nás zaujaly nádherné polykarbonátové kufry v několika velikostech a také krásně barevné cestovní kufříky pro děti, s veselými postavičkami z pohádek:)

V tuto chvíli v Carpise také probíhají vánoční slevy až 50% na téměř celou kolekci podzim/zima 2014, včetně pánské kolekce a doplňků. To si určitě nenechejte ujít! 

Další krásné modely značky CARPISA si prohlédněte v naší fotogalerii.

Prodejnu CARPISA najdete v brněnské Olympii.

ODKAZ: CARPISA OLYMPIA/FACEBOOK
ODKAZ: CARPISA/WEB