Tip na překrásné ubytování v Jeseníkách – NoNe APARTMÁNY!

Inspirace na příjemné a komfortní ubytování v přijatelné dojezdové vzdálenosti z Brna se u vás vždy setká s pozitivním ohlasem – proto věřím, že oceníte moje další doporučení v tomto směru! V Jeseníkách, které jsou pro nás, Brňany, jedny z nejbližších hor, najdete překrásné a skvěle vybavené Apartmány NoNe. Nechybí tu nic, co potřebujete pro fajn strávený víkend, ale i delší dovolenou! Užijí si tu i děti – pro ty je tu třeba vybavená hernička! A my dospělí zase oceníme saunu, koupací sud s horkou vodou a samozřejmě, spoustu vyžití v okolí! Mimochodem, NoNe Apartmány jsou i fajn místem pro organizaci teambuildingů, rodinných setkání, nebo i pro pobyt více rodin! POZOR – na jarní prázdniny pro brněnský termín tu jsou ještě volné kapacity!
Víc o NoNe Apartmánech i aktivitách v okolí v následujícím článku…
Sama moc ráda cestuji, a to nejen do zahraničí – naopak, miluji poznávat i krásná místa naší země. A že jich tu máme! Asi nejraději jezdíme s rodinou na hory, a to jak v zimě, tak i v létě. Krásná příroda, vyžití – kolo, lyže…to zkrátka nikdy neomrzí… :)
I proto věřím, že uvítáte inspiraci, kde se na horách ubytovat – a zvláště tam, kam z Brna dojedete za relativně krátkou dobu.
Tentokrát vás chci takto virtuálně pozvat na oblíbené hory, Jeseníky! Za mě jsou to jedny z nejkrásnějších českých hor, s dokonalou, panenskou a stále čistou přírodou. Proti třeba Krkonoším je tu relativně klidno, bez zástupů turistů… Jeseníky jsou opravdu nádherné, a to během celého roku. A nudit se tady rozhodně nebudete!
Právě v Jeseníkách, v klidné části malebné obce Branná, najdete stylové Apartmány NoNe, kde se můžete ubytovat – a to i ve velké skupině osob! 
Apartmány NoNe nabízí celoroční ubytování v celkem 10 plně vybavených apartmánech s vlastní kuchyňkou. 
Mimo apartmány je pak hostům k dispozici i samostatně stojící domeček s vlastním krbem – oceníte zde naprosté soukromí!
Všem hostům je pak v rámci Apartmánů NoNe k dispozici celá řada dalšího vybavení. Posedět tu můžete ve společenské místnosti s krbem a kuchyní, oceníte tu lyžárnu, nebo ping-pong…
Parkování je možné přímo u apartmánů.
Určitě vás tu pak potěší i další vybavení, které je určeno pro váš nejvyšší komfort! Využít tu můžete finskou saunu s ochlazovacím jezírkem – nachází se u skalní scenérie, samotné nasvícení sauny pak utváří doslova pohádkovou atmosféru!
Vykoupat se tu pak můžete také v sudu s horkou vodou – saunu, nebo i zmiňovaný sud rozhodně oceníte, zvláště po celém dni stráveném na lyžích, běžkách…!
V zimě, i v létě tu rádi posedíte u ohniště.
Jak zmiňuji v úvodu, pro děti je tu velkým lákadlem hlavně vybavená hernička. Vzpomínám si, když byli moji kluci malí – přítomnost herny na jakémkoliv ubytování byla vždy velmi zásadním benefitem! :)
Apartmány jsou skvělé jak pro rodiny s dětmi, tak třeba i skupinu přátel, nebo širší rodinu. Ovšem, je to zde skvěle uzpůsobeno i pro realizaci jiných hromadných aktivit a výjezdů :) – třeba pro firemní teambuildingy, školení, nebo pro oslavy, rozlučky se svobodou…
V okolí apartmánů je opravdu široká škála vyžití. Na své si tu samozřejmě přijdou milovníci zimních sportů, jen 200m od apartmánů se nachází ski areál Branná, 5km odtud jsou ski areály Ramzová, Ostružná, Petříkov, Kunčice, X-park…
V létě se tu projedete na kole, můžete si půjčit koloběžky… Výletovat můžete na zříceninu hradu a zámek Kolštejn, zajímavé jsou vojenské památky – bunkr U Trati…
Tak – inspirace pro vás! A jak jsem zmínila, termíny na jarní prázdniny pro brněnský termín tu jsou stále ještě volné! 

https://youtu.be/E6bAsk9LFnQ

Apartmány NoNe najdete v obci Branná v Jeseníkách, více informací i možnost rezervace přes rezervační systém – viz web, odkaz níže.