Tip na originální vánoční dárek „na poslední chvíli“? Poukaz na letecký simulátor do AirWine!

Štědrý den je už za několik málo dnů a shánění vánoční dárků pro mnohé z nás jistě v tuto dobu vrcholí. A často je to doslova adrenalinová záležitost. :) Zvlášť, když chcete překvapit jedinečným a originálním dárkem. Proto mrkněte na můj dnešní článek – mám pro vás jeden super tip! Jako netradiční vánoční dárek se skvěle hodí poukaz na letecký simulátor v AirWine, který najdete v Němčičkách, kousek od Brna. A pozor – mají zde i horkou novinku, kterou jinde ve střední Evropě nenajdete! Simulátor amerického jednomístného stíhacího letounu MUSTANG P51! A proletět se v takovém legendárním stroji, to je fakt zážitek. Čtěte dál!

Sama jsem velký fanoušek všeho, co se „točí“ kolem letadel – ten svět ve vzduchu mě fascinuje už několik let. A věřím, že podobnou zálibu má i mnoho z vás. Ruku na srdce, coby pasažéři jsme už letěli asi téměř všichni, ale do pilotní kabiny, nebo kokpitu stíhacího letounu, jen tak obvykle neusedneme.

Tuto možnost ovšem máte v AirWine v Němčičkách (z Brna jste zde asi za 30 minut). Právě zde jsou dva simulátory letadel a to není vše – zároveň je ve stejných prostorách moc příjemný vinný sklípek.

Zde je to přímo jako dělané i pro různé akce, setkání, oslavy – strávíte příjemný čas ve sklípku a kromě toho máte i super program – „proletíte“ se v Boeingu, nebo ve stíhacím letounu Mustang P51.

Spojení vinného sklípku s leteckým simulátorem je rozhodně raritou – ovšem, proč ne? Rodina majitele simulátorů má své vlastní vinařství – jejich vína zde také můžete ochutnat. :)

Zpátky k simulátorům. V AirWine najdete simulátory dva. Tím prvním je simulátor Boeingu 737 – NG, jedná se o často používaný dopravní letoun.  

Pilotní kabina tohoto letadla je v AirWine opravdu velice věrohodná, odpovídá i rozměrově originálu. Autentické jsou i ovládací prvky a panely, mnohé jsou funkční. Už jsem si zde tento simulátor vyzkoušela, je to velký zážitek.

Navíc, vyberete si i letiště, ze kterého a kam chcete lětět, zároveň si lze zvolit i počasí během letu a také případný technický problém. Zajímavé jsou programy SULLY (přistání na řece Hudson v NY), nebo Mayday – kdy vám vysadí jeden z motorů. Pokud máte rádi adrenalin, ideální volba. ;)

Druhým simulátorem v AirWine je naprostá novinka, která se tu uvedla do provozu teprve před několika málo dny. Je to i velká exkluzivita – letecký simulátor tohoto druhu a typu letadla nenajdete jinde ve střední Evropě.

Jedná se o simulátor amerického jednomístného stíhacího letounu Mustang P-51. Tento stíhací letoun byl vyroben v prvních kusech v roce 1944 a létal hlavně ve 2. světové válce, doprovázel bombardéry při náletech na Německo. Objednali si jej Britové, ovšem později se stal velmi oblíbeným a používaným i v Americe.

Hlavní výhodou tohoto stroje byl jeho dlouhý dolet. Celkově se jedná o jeden z nejúspěšnějších typů stíhacích letounů.

A právě simulátor tohoto letounu najdete v AirWine. Opět se jedná o naprosto věrnou a velikostně odpovídající kopii kokpitu. Ovládací prvky jsou opět totožnou kopií a samozřejmě jsou i funkční.

Zajímavostí je pak i projekce promítaná na půlkruhové plátno – zážitek z letu je naprosto živý a autentický. V rámci letu tímto strojem si v AirWine můžete vyzkoušet i nejrůznější bojové akce a mise.

Zkrátka, je to fakt zážitek – potvrzuji to i já ze své osobní zkušenosti.

Zpět k vánočním dárkům, o kterých jsem psala v úvodu. Už věříte, že dárkový poukaz do AirWine je rozhodně tím nejlepším tipem, pro úpně každého? Dárkové poukazy si můžete vybrat a zakoupit přímo na webu www.airwine.cz, kde najdete několik nabízených balíčků. Většina balíčků má platnost 8 měsíců, během kterých si můžete vybrat a rezervovat termín své návštěvy na stránkách.
Dárkový poukaz vám také přijde do emailu – rozhodně tedy stíháte svůj dárek včas a do Vánoc pořídit.

Do AirWine si pak může vzít obdarovaný doprovod, a to i včetně dětí. ;)

A věřím, že obdarovaný bude z takového jedinečného dárku nadšený!

Letecký simulátor AirWine najdete v Němčičkách, na adrese Němčičky 285. Více informací o rezervacích a také o možnostech zakoupení dárkových poukazů se dozvíte na webu AirWine, viz odkaz níže.

ODKAZ: AIRWINE / web
ODKAZ: AIRWINE / facebook
ODKAZ: AIRWINE / instagram