Tip na kouzelné ubytování nedaleko Brna – Panorama Kořenec u Moravském krasu

Inspirace na jedinečná výletní místa –  i s možností ubytování, té není nikdy dost! A já vám moc ráda předávám i své tipy, kdy dnes vás „zavedu“ do oblasti nádherné přírody u  Moravského krasu. Právě zde, ve vesničce Kořenec, se nachází úžasné zážitkové ubytování ve vilách s kruhovým půdorysem – Panorama Kořenec. Ve vilách může být až 8 osob, můžete sem vyrazit i s partou kamarádů, nebo s rodinou. Oceníte tu privátní vířivku, saunu, zahradu s grilem… V okolí je mnoho možností vyžití, v blízkosti je známý Golf Kořenec, zkrátka, nudit se tu rozhodně nebudete! Já tu strávila před časem skvělý víkend – a osobně vám právě toto ubytování doporučuji, věřím, že budete nadšení! Víc v následujícím článku…
Mimochodem – můžete zde strávit i Vánoce, nebo Silvestr – mrkněte na balíčky na vánoční nebo silvestrovské svátky

Přemýšlíte, kam byste zajeli na hezký výlet – s rodinou, partou kamarádů, s partnerem? Myslím, že inspirace v tomto směru se vždy hodí, ráda vám tu předávám i své osobní tipy – na místa, kde jsem osobně byla, mám je vyzkoušená a mohu je pak doporučit i vám.

Co se ubytování týká, sama dávám vždy přednost osobní, privátní atmosféře, kdy si tak mohu vychutnat ničím nerušený relax. To je také důvodem, proč často na různé výlety a pobyty tak ráda jezdím – odpočinout si od každodenního spěchu a stresu. Miluji trávit čas v přírodě, ale i v komfortním prostředí, kde nic pro dokonalý odpočinek nechybí…

Přesně tento komfort vám mohou nabídnout v ohledu ubytování i jedinečné vily – Panorama Kořenec. Vily se nachází uprostřed nedotčené, panenské přírody, mimochodem, právě Kořenec je považován i za jakousi pomyslnou „bránu“ do oblasti Moravského krasu. Můžete zde nerušeně odpočívat, nebo i aktivně trávit volný čas – v okolí je totiž mnoho možností vyžití! 

Právě v jedné z těchto vil jsem před časem strávila tak krásný víkend s manželem, moc rádi na to vzpomínáme. Vily jsou opravdu komfortní a luxusně vybavené.

Vily Panorama Kořenec jsou vskutku výjimečné – zaujmou vás už na první pohled, a to zejména svou unikátní stavbou s kruhovým půdorysem. Každá ze tří vil, ve kterých se můžete ubytovat, disponuje až čtyřmi ložnicemi, třemi koupelnami a prostorným obývacím pokojem s koupelnou. 

Každý z pokojů je komfortně a luxusně zařízený, design je dokonalý i v sebemenším detailu. V kuchyni nechybí kuchyňská linka, kvalitní spotřebiče, nádobí, kávovar…

Celková vybavenost vily i koncepce více ložnic jsou skvělé pro ubytování i početnější skupiny, můžete sem přijet s partou kamarádů, s rodičemi, dětmi… Je zde myšleno na to, aby každý z hostů měl svůj patřičný klid a dostatek soukromí. Ve vilách se může ubytovat celkem až 8 osob.

Naopak – všichni lidé zde pak mohou trávit čas také společně, v rámci obývacího pokoje s kuchyní, v prostoru s vířivkou, nebo na vlastní zahradě.

Právě privátní vířivku uvnitř každé z vil musím rozhodně umínit, je to poměrně unikát, neboť vířivka se nachází pod otevřenou oblohou na terase přímo uprostřed stavby vily. Nikdo zvenku tedy na vás nevidí.

Můžu potvrdit, že trávit tu čas ve vířivce, se sklenkou vína v ruce…přímo pohádkový relax!

Jak jsem zmínila, ke každé z vil pak patří i vlastní zahrada s posezením a grilem.

V areálu Panorama Kořenec pak můžete využít i privátní finskou saunu!
Rádi vám zde připraví i soukromou vinotéku s obsahem přesně podle vaší chuti.

Pokud toužíte trávit čas aktivně – co dělat v okolí? Možností je celá řada!

Je pár kroků od vil Panorama Kořenec se nachází oblíbený golfový areál Golf Kořenec. Je to hezké místo i na procházku (pokud zrovna golf aktivně nehrajete) a mimochodem, je tu i fajn restaurace, také jsme tu byli s manželem na obědě. :)

V létě můžete vyrazit na cyklo výlet, do lesů na houby, v zimě je to tady perfektní na běžky!
Dá se pak podniknout výlet i do okolí, kousek je to do Boskovic, na Macochu, do Letovic…

Mimochodem, vily jsou pak i skvělým místem pro různá business setkání, firemní teambuildingy i jiné menší akce.

Vily Panorama Kořenec vám vřele doporučuji, je to kouzelné místo, komfortní s vysoce nadstandardní vybaveností. Bude se vám tu rozhodně moc líbit!

Vily Panorama Kořenec najdete na adrese Kořenec, 680 01 Kořenec.

ODKAZ: PANORAMA KOŘENEC / web, rezervace
ODKAZ: PANORAMA KOŘENEC / facebook
ODKAZ: PANORAMA KOŘENEC / instagram