Kam v Brně na laminaci obočí, lash lifting, ale i skvělou pedikúru? Zkuste salon H.a.p.i. na Minské!

Laminace obočí, nebo lash lifting patří k velmi oblíbeným neinvazivním procedurám, které si dámy můžete dopřát – i díky nim může vaše obočí, ale i řasy opravdu prokouknout! Na laminaci obočí chodím pravidelně i já – a už déle než rok do salonu H.a.p.i. na Minskou. V tomto salonu ale určitě doporučuji vyzkoušet i další služby – skvělá je tady také pedikúra, chemický peeling, nebo kosmetika. Iva, které v salonu pracuje, je opravdu moc šikovná, mnohé jste se o tom už přesvědčily na vlastní zkušenost. Já v H.a.p.i. byla nedávno na obočí – pokud vás zajímá, jak tato procedura probíha, mrkněte na můj článek. A pozor – v H.a.p.i. platí až do konce roku super akce – pokud se objednáte na laminaci i lash lifting zároveň, platíte místo 1780,- pouze 1480,-! 

Laminace obočí patří snad k mým nejoblíbenějším procedurám, které si v ohledu péče a zkrášlení pravidelně dopřávám. Skvělé je, že jak laminace, tak i lash lifting jsou neinvazivní procedury, trvale tedy nijak nepoznamenají váš vzhled.

Na laminaci obočí ovšem chodím pravidelně, protože pěstěné obočí je pro mě z hlediska upraveného vzhledu poměrně důležité. :) Líbí se mi právě přirozenost, které při laminaci docílíte. Obočí působí plně, upraveně… a super je, že drží zafixované v požadovaném tvaru.

Laminaci obočí vám doporučuji už dlouho právě v salonu H.a.p.i. – Iva, která v salonu pracuje, je opravdu velice šikovná a velmi precizní. A tuto zkušenosti s ní mám nejen ve směru laminace, ale i dalších služeb!

Laminace je technika narovnání a zafixování rovného tvaru chloupků obočí. Díky tomu drží chloupky v požadovaném tvaru, jsou napřímené a vyčesané vám pak vytvarují perfektní tvar obočí.

PŘED

PO

Iva dlouhé chloupky nezastřihuje (pokud sami nechcete), čímž docílí krásné hustého, přirozeného obočí. Chloupky obočí je možné v rámci úpravy laminací i nabarvit, čímž se celkový plný efekt obočí ještě více zdůrazní. Toho jsem využila také já.

Další zajímavou metodou pro přirozené zvýraznění – tentokrát řas je zmiňovaný lash lifting. U této metody se pracuje pouze s vašimi vlastními řasami, které se rozčešou a přes speciální podložku, v podstatě malou „natáčku“, se natočí a zafixují do požadovaného tvaru.

Celá procedura lash liftingu zabere něco málo přes hodinku. Řasy i oční okolí se odlíčí a odmastí, poté se řasy rozčešou na speciální podložce, nanáší se speciální gely, které chloupky řas otevřou, dále je zafixují v požadované poloze.

Řasy se během lash liftingu závěrem také nabarví, nanese se na ně i speciální vyživující sérum.

V H.a.p.i. je výborná i pedikúra, na tu sem také chodím často. Iva dělá kombinovanou pedikúru, tedy jak mokrou, tak suchou. Přesný postup vždy přizpůsobuje stavu nohou každého z klientů, můžete si tak být jistí, že dostanete tu nejlepší možnou péči.

Součástí je samozřejmě i lakování – používá zde buď shell lack, nebo gel lak, záleží, co si přejete.

Na pedikúru bychom měli chodit pravidelně, a to během celého roku. Navíc, pedikúra je v salonu H.a.p.i. samozřejmě zcela bezbolestná, naopak si ošetření užijete a strávíte tu příjemný čas.

Zajít si sem můžete i na profesionální kosmetické ošetření, peeling… Iva pracuje s kvalitní lékařskou kosmetikou Medik8 a ošetření opět vždy přizpůsobuje stavu pleti každého z klientů.

A pozor – v H.a.p.i. platí až do konce roku super akce – pokud se objednáte na laminaci i lash lifting zároveň, platíte místo 1780,- pouze 1480,-! 

Zkrátka, pokud hledáte v Brně salon s opravdu profesionálními službami, milým přístupem a špičkovou kvalitou odvedené práce, rozhodně vám právě H.a.p.i. doporučuji!

Salon H.a.p.i. najdete v Brně na Minské 18.

ODKAZ: SALON H.a.p.i. / web
ODKAZ: SALON H.a.p.i. / facebook
ODKAZ: SALON H.a.p.i. / instagram