Tip na gastro výlet – zajeďte si do Čeladné, do restaurace Na Rozcestí, stojí to za to! ;)

Co si budeme povídat, tip na dobrou restauraci, kde skvěle vaří a kde to i krásně vypadá, to se vždycky hodí! Alespoň, soudím i podle Vašich častých dotazů, které mi právě na restaurace chodí. A proto Vám chci dnes jednu výbornou restauraci doporučit. Není sice v Brně, ale v Čeladné – ale toto místo stojí rozhodně za návštěvu. Takže – moje doporučení – třeba na výlet! ;)

O Čeladné jsem Vám na Facebooku blogu psala už několikrát. Já sama mám toto malebné místo ráda a miluji vlastně celé Beskydy. Je to můj nejoblíbenější kout naší země a ráda a často sem jezdím. Je mi blízká zdejší kultura a hlavně, nádherná příroda.

A také – já, jako velký gurmán ráda ochutnávám, navštěvuji restaurace a hledám ty své nové, oblíbené, kam se budu i ráda vracet. A také takové, které Vám tady, na svém blogu, budu moci doporučit.

Dnes bych Vám o jedné moc fajn restauraci chtěla napsat. Najdte ji v malebné Čeladné, v podhůří Beskyd. Je to ten rodinný typ restaurací, kde je spokojenost zákazníků citelně opravdu na prvním místě. A tak to má přece být… :)

Restaurace se jmenuje Na Rozcestí – a najdete ji opravdu jednodušše, u cesty, kousek od čeladenského náměstí.

Interiér restaurace je v příjemné a velmi útulném stylu, kdy převládají dřevěné prvky – ovšem, vše je vkusně a moderně zařízené, korespondující i s tím, v jakém je restaurace prostředí – v krásné beskydské přírodě.

Co je ovšem to nejdůležitější – pro každou restauraci? Přece co a hlavně, jak zde vaří?
V restauraci Na Rozcestí používají lokální suroviny vždy té nejlepší kvality – a to se na vynikající chuti jídel opravdu pozná.

V jídelním lístku najdete na první dojem možná relativně menší nabídku jídel, což je dané tím, že v restauraci se primárně vždy snaží o maximální čerstvost nabízených pokrmů.

Menu je sestavené převážně z klasických českých jídel, mezi kterými, si myslím, vybere naprosto každý. Navíc, každý den je výběr obohacený i o denní nabídku.

Místní vyhlášenou specialitou je rozhodně tradiční vepřový řízek s lehkým bramborovým salátem – tak pokud máte řízečky rádi, tady si ho určitě dejte… :)

Já oceňuji i nabídku dětských jídel, což v každé restauraci také rozhodně nebývá samozřejmostí. Tady svým malým miláčkům můžete objednat kuřecí řízečky, nebo třeba domácí šišky s mákem a cukrem. Ty si mimochodem můžete dát jako dezert i Vy. Nebo třeba jablečný štrůdl!

Zkrátka, o této fajn restauraci vědět musíte – a až si do Čeladné uděláte výlet, sem se rozhodně zastavte, já věřím, že rozhodně nebudete litovat… ;)

Restauraci Na Rozcestí najdete v Čeladné 249, kousek od náměstí, u cesty – určitě nepřehlédnete… ;)

ODKAZ: RESTAURACE NA ROZCESTÍ / web
ODKAZ: RESTAURACE NA ROZCESTÍ / facebook