Podzimní inspirace pro dětičky z obchodu Primigi!

Začíná nám podzim, nové období, které s sebou přináší i celou řadu novinek. Mně samozřejmy neunikly ty ze světa módy, proto touto dobou očekávejte na blogu celou řadu módních reportů! A zkrátka nepřijdou ani rodiče – respektive jejich děti. Dnes mám pro Vás totiž velkou inspiraci nové kolekce z obchodu Primigi, kde pro své kluky nejčastěji nakupuji já. Jaké kousky tu teď pro děti najdete? Čtěte dál a dozvíte se… ;)

S příchodem každého ročního období pravidelně vyrážím klukům pořídit to, co aktuálně potřebují. Přes léto se zase oba vytáhli, tak to chce doplnit šatník. Navíc – začíná škola a školka, tak se nějaká ta paráda na sebe bude hodit. A tou parádou myslím třeba i hezké tepláčky, věci na bežné denní nošení, které kluci užijí nejvíc. Já totiž chci, aby jim to i ve škole a školce slušelo, jsem přece ta správná, hrdá máma! ;)

V obchodě Primigi, který najdete v brněnské Olympii, vždycky nakoupím hezky všechno, co potřebuju – výběr je tady totiž fakt obrovský, absolutně všeho, co jenom dětičky mohou potřebovat.

Staršímu synovi tu vždycky pořídím nějaké kalhoty – džíny, plátěné kalhoty – do školy, mají tu i super mikiny, svetříky a trička. Rovnou si to tady i nakombinuji, aby to k sobě hezky ladilo. :)

Pro mladšího, který chodí ještě do školy, tady vždycky seženu fajn tepláčky, teplákové soupravy a trička.

Musím dodat, že věci to jsou opravdu kvalitní. Ještě se mi nestalo, že by se nějaký kousek od Primigi třeba po vyprání srazil, sežmolkoval, rozpáral… Takže si můžete být jistí, že kupujete opravdu kvalitu.

Pokud máte doma holčičku, i pro tu tady najdete fakt boží věci. Vůbec „holčičkovská móda“ je úžasná, já, kdybych měla dceru, tak se módně opravdu „vyřádím“… :)

Všechny ty sukýnky, legíny, šatičky…no, radost pohledět!

Primigi nabízí věci taky pro miminka, a to i pro ty nejmenší – bodyčka, overaly a další věci, které se Vám v miminkovské výbavičce budou hodit.

Kromě oblečení tu seženete také doplňky – spodní prádlo, tílka, ponožky, čepičky, kšiltovky a další věci, které se dětem mohou hodit.

Za zmínku stojí, že značka Primigi také nabízí velmi kvalitní botičky pro děti. O těch jsem Vám mimochodem už tady, na blogu psala – přečtěte  si více ZDE.

Botičky mají zdravotní atestaci, tzv. žirafku – můžete mít tedy naprostou jistotu, že boty PRIMIGI podporují správný růst a vývoj dětské nožičky.
Všechny botičky PRIMIGI mají povrchovou úpravu zcela bez obsahu chromu tkz. „Chromo VI free“ tzn. znamená, že neobsahují „šestimocný chrom“ (což je nebezpečná látka pro zdraví). Dále je také velice důležité, že žádné kovové části obuvi neobsahují nikl.

Všechny botičky mají vyjímatelnou vložku (stélku), což umožňuje její praní a udržování hygieny uvnitř obuvi.PRIMIGI botičky mají zabudovaný zadní tlumící systém, to znamená, že v místě paty je uvnitř boty vytvořena „vzduchová komora“, která tlumí běžné mikronárazy provázející chůzi. Velmi důležitá a maminkami požadovaná je také ohebná podrážka.

Takže – pokud sháníte hezké a kvalitní oblečení, nebo botičky pro děti, tady rozhodně pořídíte, máte moje velké doporučení! ;)

Prohlédněte si spoustu dalších fotek také ve fotogalerii!

Obchod Primigi najdete v Brně v Olympii, nakupovat můžete také přes eshop, viz odkaz níže.

ODKAZ: PRIMIGI STORE BRNO/web/eshop
ODKAZ: PRIMIGI STORE BRNO/facebook