Tip na fajn zábavu s partou přátel! Chytrý kvíz – hra, kterou si můžete zahrát v Brně už ve 30 hospodách!

Znáte „Chytrý kvíz“, skvělou vědomostní hru, kterou si můžete pravidelně zahrát v celé řadě hospod, a to i u nás, v Brně? Chytrý kvíz je ovšem v první řadě o zábavě, o času stráveném s přáteli, kdy se hraní kvízu může stát už i příjemnou tradicí. Kvíz si do své oblíbené hospůdku můžete zajít zahrát každý týden v přesně daný den i čas. Vytvoříte si svůj tým a soutěžíte – k tomu si dáte pivo, něco dobrého a věřte, pobavíte se! A nejen to – také se něco nového dozvíte a rozšíříte si i své obzory. 
Já jsem Chytrý kvíz hrála už několikrát, a to v hospodě mého kamaráda – v Olympu na Durďákově ulici, kde se kvíz hraje vždy každé úterý od 19. hodiny. Vyzkoušejte Chytrý kvíz také! Za sebe můžu jen a jen doporučit!

Hraní nejrůznějších her s přáteli – to je zábava, kterou ocení jistě celá řada z nás. A dobře se pobavit můžete právě i u hraní Chytrého kvízu, skvělé hry, která se hraje pravidelně v mnoha hospodách v rámci celé České republiky – a samozřejmě i u nás, v Brně.
V Brně si Chytrý kvíz můžete zahrát dokonce téměř ve 30 hospodách, v různé dny v týdnu vždy od 19 hodin. Přesný rozpis brněnských hospůdek, kde se Chytrý kvíz pravidelně koná, najdete na webu.

Věřím, že mnozí Chytrý kvíz už dobře znáte – chodíte tuto hru se svým týmem pravidelně hrát. I já mám s Chytrým kvízem své zkušenosti, čas od času na něj zajdu do hospody Olymp na Durďákově ulici, kde se kvíz hraje vždy každé úterý od 19. hodiny.

Pro ty z vás, kdo nevíte, co to „Chytrý kvíz“ je, tu mám pár následujících řádků… :)

Chytrý kvíz je skvělá týmová hra, během které se budete bavit, něco nového se dozvíte a mimo to, můžete vyhrát i super ceny, které vždy věnuje daný podnik!
Na hraní Chytrého kvízu se nemusíte nijak připravovat, i když pokud se budete všeobecně vzdělávat, bude vám to samozřejmě ku prospěchu. :) Chytrý kvíz je ale v první řadě o zábavě, o času, který si užijete se svými kamarády, se svým týmem, kdy společně soutěžíte.

Hra Chytrý kvíz probíhá tedy v hospůdkách různě po celé ČR a i u nás v Brně. Zjistíte si, kam na kvíz zajdete – pozor, je dobré udělat si předem rezervaci, protože tato hra je mimořádně oblíbená a hospody na kvízy bývají často plné do posledního místečka. :)
Rezervaci si můžete udělat přímo přes web chytrykviz.cz.

Dále si sestavíte tým hráčů! Je jedno, kolik vás v týmu bude, ovšem maximální počet je 8 hráčů, minimální hráči 2. Vymyslete si také svůj týmový název! :)

Kvíz se pak hraje v přesně daný čas v dané hospodě, a to vždy za účasti moderátora.
Ten vám postupně položí 50 otázek (plus nějaké bonusovky) v rámci celkem 10 témat. Témata jsou opravdu různorodá – otázky jsou z nejrůznějších odvětví, přes módu, sport, technologie, hudební znalosti, filmové, literární, vědecké… No, občas se určitě i trochu zapotíte, kvízové otázky nejsou úplně jednoduché! Ale v partě kamarádů si jistě poradíte. :) A když ne, stačí si tipnout! ;)

Na otázky odpovídáte na přidělený lístek, za správnou odpověď získáváte bod, k plusu vám jsou i bonusové otázky.

Vždy po každém z kol (celkem 5, každé má 2 témata) je malá pauza, pije se, povídá… Zkrátka, užijete si fajn čas!
Na závěr se pak vyhlásí a odmění nejlepší týmy, které získaly nejvíce bodů a tým, který uhodl bonusovou otázku.

Vítězné týmy pak získávají odměnu – ceny, které věnuje daný podnik. Nejčastěji to jsou vouchery na konzumaci, lahve alkoholu, nebo i věcné ceny… Záleží vždy na dané hospodě.

Chytrý kvíz je opravdu skvělou zábavou, časem, který si užijete s blízkými lidmi a mimo to, opravdu se dozvíte i spoustu zajímavého! K tomu pivečko, něco dobrého…zkrátka fajn večer! Vyzkoušejte, zahrajte si Chytrý kvíz! Můžu jen doporučit! :)

Mimochodem, s Chytrým kvízem jste se nedávno mohli seznámit také na Slavnostech piva na nám. Svobody! :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ODKAZ: CHYTRÝ KVÍZ / web
ODKAZ: CHYTRÝ KVÍZ / facebook
ODKAZ: CHYTRÝ KVÍZ / instagram